Σε φονικό κατέληξε ο καυγάς δύο συγγενών στη Ν. Αγχίαλο

Ο άγριος καβγάς ανάμεσα σε δύο άντρες στη Νέα Αγχίαλο κατέληξε σε φονικό το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σε φονικό κατέληξε ο καυγάς δύο συγγενών στη Ν. Αγχίαλο! Σε φονικό κατέληξε ένας καυγάς μεταξύ δύο αλλοδαπών ανδρών στη Ν. Αγχίαλο σήμερα το μεσημέρι.

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 4.30 το απόγευμα, καθ’οδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου, ένας άνδρας, τον οποίο πιο πριν έπληξε με μαχαίρι ένας φίλος του στο σπίτι του οποίου βρισκόταν έτρωγαν και έπιναν μαζί.

Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr, οι δύο άνδρες, που είναι αλλοδαποί και συγγενείς, βρισκόταν στο σπίτι του δράστη, στο κέντρο της Ν. Αγχιάλου και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο δράστης, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον φίλο του μπροστά στο ένα του παιδί, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά στο δρόμο εξέπνευσε.

Ήδη η Αστυνομία απέκλεισε ον χώρο του σπιτιού, όπου δεν μπορεί να πλησιάσει κανείς, ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πληροφορίες δράστης και θύμα είναι Αλβανικής καταγωγής, συγγενείς από το σόι της γυναίκας του δράστη, ο οποίος πήρε το μαχαίρι και τον έπληξε στο στήθος, μπροστά στο ένα του παιδί που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Με τη δολοφονία ασχολείται η Αστυνομία και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: magnesianews.gr

Σε φονικό κατέληξε ο καυγάς δύο συγγενών στη Ν. Αγχίαλο
Τρικαλινά Νέα
Τα νέα της ημέρας
Βρες Εύκολα
Back to top button
Close