Συλλυπητήρια μηνύματα

Μια  λίστα με συλλυπητήριες φράσεις να τους δώσετε σε εκείνο το πρόσωπο που έχει χάσει κάποιον που και εσύ …

Δείτε παρακάτω Συλλυπητήρια μηνύματα, Συλλυπητήρια για τον πατέρα σου, Συλλυπητήρια για την μητέρα σου, Συλλυπητήρια για την γιαγιά σας

-Εσείς και η οικογένειά σας είστε στην καρδιά και το μυαλό μου. Τα συλλυπητήριά μου για την απώλειά σας.

-Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου σε εσάς και την οικογένειά σας. Ο Θεός να σας δώσει την ειρήνη που αναζητάτε.

-Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πόσο λυπάμαι για την απώλειά σας.

-Σας εύχομαι επούλωση και ειρήνη. Τα συλλυπητήριά μου.

-Είμαι βαθιά λυπημένος από την απώλεια που περάσατε εσείς και η οικογένειά σας. Τα συλλυπητήριά μου.

-Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια του μέλους της οικογένειάς σας.

-Μόλις άκουσα για το θάνατο του συγγενή σας και είμαι βαθιά λυπημένος από την απώλειά σας. Τα συλλυπητήριά μου.

-Τίποτα δεν είναι πιο επίπονο από την αποχώρηση ενός αγαπημένου σας ανθρώπου. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου.

-Είμαι βαθιά πληγωμένος και οι λέξεις δεν φτάνουν σε μένα να εκφράσω τον πόνο που νιώθω τώρα. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου.

-Οι λέξεις φαίνονται ανεπαρκείς για να εκφράσω τα συναισθήματά μου σχετικά με το θάνατο του μέλους της οικογένειάς σας. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου.

-Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι το μέλος της οικογένειάς σου δεν είναι πλέον μαζί μας. Ωστόσο, θα είναι πάντα στην καρδιά μας.

-Ο Θεός να ευλογεί και να δίνει ειρήνη σε εσάς και την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πένθους. Παρακαλώ δεχθείτε τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

-Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας ηρεμήσει η ψυχή του αγαπημένου σου ανθρώπου με τον Θεό τον Κύριό μας.

-Οι λέξεις δεν αρκούν για να εκφράσουν τη θλίψη που αισθάνομαι για την απώλεια του μέλους της οικογένειάς σας. Τα συλλυπητήριά μου.

-Μπορεί να έχει δραπετεύσει από την όρασή μας, αλλά ποτέ από την καρδιά μας.

– Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια από όλους μας. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε πολύ

Το μόνο παρήγορο είναι ότι έφυγε πλήρης ημερών. Να τον θυμάστε με αγάπη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και φιλόξενη η αγκαλιά που θα τον δεχτεί. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.

Σας στέλνω τα θερμά μας συλληπητήρια, με μια μεγάλη αγκαλιά. Να ζήσετε, να τον θυμόσαστε.

Πλήρης ημερών και πλήρης έργων, με τόσο αγαπημένη οικογένεια, με τόσες χαρές στη ζωή. Μια φορά μας πίκρανε μόνο…τώρα που έφυγε. Συλληπητήρια μέσα από την καρδιά μου.

Έφυγε τόσο ξαφνικά που ακόμα δεν το έχω συνηδειτοποιήσει. Για ό,τι χριεαστείς, είμαι δίπλα σου. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας άγγελος που θα μας προστατεύει και θα μας κοιτά πάντα με αγάπη.

Η απώλεια αυτή να είναι η μόνη πίκρα που θα θυμάστε από εκείνη. Θα τη θυμόμαστε με πολλή αγάπη και νοσταλγία. Οι στιγμές μαζί της, ήταν μοναδικές.

Τόσο ξεχωριστός άνθρωπος, τόσο σπάνια προσωπικότητα. Δεν θα υπάρξει άλλο τέτοιο μυαλό και πνεύμα. Συλληπητήρια σε όλη την οικογένεια.

Τέτοιες στιγμές, οι φίλοι είναι εδώ για μια μεγάλη αγκαλιά. Παραμερίζω τα πάντα για να είμαι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς. Θερμά και ειλικρινή συλληπητήρια.

Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Πόσο άδικο και ξαφνικό. Έχετε τις ευχές όλων μας για ανάπαυση της ψυχής της.

Συλλυπητήρια για τον πατέρα σου

Έχουν γραφτεί και θα γραφτούν εκατομμύρια κείμενα για τη σχέση με τον πατέρα μας. Δύσκολη, επιθετική, ευχάριστη, δημιουργική ή υγιής,  αυτή η σχέση περνάει στη σφαίρα του παρελθόντος όταν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Λίγα λόγια συμπαράστασης είναι ό,τι πραγματικά χρειάζεται κάποιος που χάνει τον γεννήτορά του.

Αγαπημένε, ο πατέρας σου θα είναι περήφανος γιατί κι εσύ είσαι ένας εξαιρετικός πατέρας. Σου εύχομαι να δεις κι εσύ εγγόνια, όπως εκείνος, και να δεχτείς τόση αγάπη όση εκείνος.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για τον χαμό του μπαμπά σου. Τον θαύμαζα για όλα μα πάνω απ’όλα γιατί σας μεγάλωσε με αρχές! Να είστε καλά να τον θυμόσαστε…

Συλλυπητήρια για τον πατέρα σου, φίλε. Ο χαμός ποτέ δεν συνηθίζεται αλλά να ξέρεις ότι είμαστε εδώ να σε ακούμε πάντα και να σε στηρίζουμε σε όλα.

Όταν επιβαρύνθηκε η υγεία του, σκέφτηκα εσένα και την αδερφή σου. Να είστε πάντα αγαπημένοι και μονιασμένοι για να διαχειριστείτε το βαρύ πένθος λίγο πιο έυκολα. Σας στέλνω αγάπη και συμπαράσταση.

Όταν φεύγει ο πατέρας, φεύγει το ένα στήριγμά μας στη ζωή. Είμαστε όλοι δίπλα σε εσένα και τη μητέρα σου για να ελαφρύνουμε το πένθος σας.

Ήταν ο πιο καλοσυνάτος, θα τον θυμόμαστε με αγάπη και θαυμασμό. Μακάρι να του μοιάσουμε έστω και λίγο… Συλληπητήρια.

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια του πατέρα σου. Ελπίζω ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο σας.

Συλλυπητήρια για την μητέρα σου

Μάνα, μαμά, μανούλα. Ναι, ακόμα και στην απώλειά της, όλα τα υποκοριστικά, όλα όσα της προσδίδουν τον μοναδικό ρόλο που παίζει στη ζωή μας, ακούγονται γλυκά… Είναι, ίσως, η πιο δύσκολη φυσική απώλεια για έναν άνθρωπο.

Μόνο συμπάθεια και αγάπη μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά της…

Πόση λατρεία της είχαμε όλοι, φιλενάδα μου. Τόσο όμορφη, τόσο ξεχωριστή η μαμά σου. Θα είναι ένας άγγελος που θα μας προσέχει από ψηλά, τώρα πια.

Συλλυπητήρια, φίλοι μου. Η μαμά σας ήταν σπουδαία. Έχετε ολη την αγάπη μας και τη συμπαράστασή μας.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την γυναίκα που ήσασταν τυχεροί να έχετε για μαμά. Να είστε δυνατοί και να τη θυμάστε πάντα με χαμόγελο. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα ήθελε.

Ξέρω πως φαντάζει αδύνατο αλλά πρέπει να είμαστε ανακουφισμένοι που έφυγε πλήρης ημερών και εμπειριών. Το σημαντικότερο είναι ότι έφυγε πλήρης αγάπης…

Η μάνα δεν αντικαθίσταται, δεν ξεχνιέται, δεν πεθαίνει ποτέ… Η αγάπη της είναι αιώνια και θα σας συντροφεύει πάντα. Αιωνία θα είναι και η μνήμη της.

Αθάνατη και για πάντα ξεχωριστή η μανούλα σας, φίλοι μου. Είμαι εδώ για οτιδήποτε χριεαστείτε και πάνω απ’όλα για οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε…

Τα δάκρυά μας ας ποτίσουν το χώμα που θα τη σκεπάσει, ελαφρύ και λυτρωτικό. Να ζήσετε να τη θυμάστε…

Δεχθείτε με όλο τον σεβασμό μας τα ειλικρινή μας συλληπητήρια για τον χαμό της μητέρας σας. Ο πόνος σας να μπορέσει να γιατρευτεί, σύντομα.

Συλλυπητήρια για την γιαγιά σας

Στη χώρα μας, οι γιαγιάδες εκπληρώνουν όσο πουθενά αλλού, τον όρο «δεύτερη μητέρα». Η γιαγιά είναι η αγκαλιά που αντικαθιστά πολύ πιστά εκείνη της μητέρας. Η γιαγιά μας μεγαλώνει, μας κακομαθαίνει, μας προσφέρει θαλπωρή. Όταν φεύγει, φεύγει μαζί της και η παιδική μας ηλικία.

Βρείτε τα σωστά λόγια για να συμπαρασταθείτε σε κάποιον που χάνει τη γιαγιά του…

Όσα θυμάμαι από τη γιαγιά σου είναι όσα κάνουν τη παιδική μας ηλικία μαγική. Τόση αγάπη, τόση φροντίδα, μόνο εκείνη μπορούσε να δείξει. Συλληπητήρια, να τη θυμάστε πάντα.

Μας λυπεί πολύ η είδηση του χαμού της γιαγιάς σας… Σας στέλνουμε πολλή αγάπη και τα συλληπητήριά μας. Μακάρι να μπορούσαμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο ακόμα μαζί της…

Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πόσο λυπάμαι. Ήταν πολύ περήφανη για τα εγγόνια της και πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να γίνετε οι φανταστικοί άνθρωποι που είστε… Αιωνία της η μνήμη…

Θα της ανάβουμε ένα κεράκι, το καντήλι της, θα αφήνουμε ένα λουλούδι στο μνήμα. Αλλά πάνω απ’όλα θα πίνουμε ένα κρασί στη μνήμη της, προς τιμήν των συναντήσεών μας…

Θερμά συλλυπητήρια  για τη γιαγιάκα σας… Να είστε γεροί να τη θυμάστε.

Οι παππούδες είναι σαν δεύτεροι γονείς… Μπορώ να καταλάβω τη θλίψη, μπορώ να νιώσω τον πόνο… Είμαι μαζί σας.

Νιώθω τον πόνο σας και τον θρήνο σας, ελπίζω να μπορείτε να αντέξετε τον χρόνο να περνά, δύσκολα χωρίς εκείνη.

Συλλυπητήρια… τι άλλο να πω; Ήταν μια ξεχωριστή γυναίκα, υπόδειγμα. Μια γυναίκα που θα θυμάμαι πάντα.

Συλλυπητήρια μηνύματα – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Άρθρα της κατηγορίας “ΕΥΧΕΣ” η επισκεφθείτε τη σελίδα Trikala365.gr/Magazine

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button