Επικαιρότητα

Στα «ύψη» η κατανάλωση φυσικού αερίου λόγω παγετού!

Στα «ύψη» η κατανάλωση φυσικού αερίου λόγω παγετού! Ο παρατεταμένος παγετός και οι χιονοπτώσεις, έχουν εκτροχιάσει τα οικονομικά δεδομένα των Τρικαλινών λόγω θέρμανσης.

Μέσα σε ελάχιστο διάστημα, η κατανάλωση φυσικού αερίου έχει χτυπήσει ρεκόρ ενώ έχει αυξηθεί η κατανάλωση πετρελαίου αλλά και καυσόξυλων.

Ρεκόρ όλων των εποχών έκανε τις ημέρες της χιονόπτωσης η κατανάλωση φυσικού αερίου στη Θεσσαλία  πανελλαδικά, η οποία έφτασε στις 290.000 μεγαβατώρες.

Μάλιστα στην περιοχή της Θεσσαλίας, σύμφωνα με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η κατανάλωση το τελευταίο διάστημα έφτασε στα ιστορικά υψηλά των 1,75 εκατομμύρια κυβικά εκατοστά ημερησίως

*** Στην περίπτωση ωστόσο πετρελαίου και ξύλων, φαίνεται ότι οι καταναλωτές προμηθεύονται σταδιακά τις ποσότητες ενώ εκτιμάται από επαγγελματίες, ότι σε πολλές περιπτώσεις κατοικίες μένουν με ελάχιστη θέρμανση ακόμη και με αυτές τις θερμοκρασίες μιας και οικονομικές δυνατότητες παραμένουν περιορισμένες.

Στα «ύψη» η κατανάλωση φυσικού αερίου λόγω παγετού!

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button