“Τα κλειδιά της πόλης” – ΤΣΟΤΣΟΛΑΣ (Κλειδαράς)

Ο κλειδαράς Τσότσολας Δημ. παρέχει τις υπηρεσίες του με επαγγελματισμό, προσφέροντάς σας εγγυημένο αποτέλεσμα και άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση με 24ωρη κάλυψη!

“Τα κλειδιά της πόλης” – ΤΣΟΤΣΟΛΑΣ – Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας και την προστασία της οικογένειας και της περιουσίας σας, πραγματοποιώντας με συνέπεια και αξιοπιστία, αντικατάσταση και κάθε είδους επισκευή στις κλειδαριές της κατοικίας, της επιχείρησης ή του αυτοκινήτου σας.

Οι υπηρεσίες μας…

Ανοίγματα θυρών απλών & ασφαλείας – θωρακισμένων, Ανοίγματα αυτοκινήτων, Αναβαθμίσεις-Αντικαταστάσεις κλειδαριών απλών & ασφαλείας σε ξύλινες & θωρακισμένες πόρτες.

Αντιγραφή κλειδιών…

Απλών & Ασφαλείας, Αυτοκινήτου  Immobilizer

Τα προϊόντα μας…

Τα προϊόντα που διαθέτουμε στο κατάστημά μας είναι επώνυμα και χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα των υλικών τους και αυτά, όπως και όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, προσφέρονται σε εσάς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Χρηματοκιβώτια, Γραμματοκιβώτια, Κλειδαριές παντός τύπου, Κύλινδροι απλοί & ασφαλείας – υπερασφαλείας, Μπάρες ασφαλείας, Τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας…

*** Απευθυνθείτε στην επιχείρηση Τσότσολας Δημήτριος στα Τρίκαλα  για μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Καρανάσιου 10  Τρίκαλα – τηλ: 24310 30069 – 6979234580 – 6977463201

**** Μην διστάσετε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή παραστεί ανάγκη, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά!

“Τα κλειδιά της πόλης” – ΤΣΟΤΣΟΛΑΣ (Κλειδαράς)
Back to top button
Close