Τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου

Τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου …τις ευχές κλήρου και του λαού δέχθηκε με το πέρας της Θείας Λειτουργίας και κατά τη διάρκεια του «αντιδώρου» ο κ. Χρυσόστομος

Το απόγευμα του Σαββάτου στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου έγινε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χρυσοστόμου από την Ιερά Μονή Γκούρας όπου και φυλάσσονται και εν συνεχεία τελέστηκε  πολυαρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός.

Το πρωί της Κυριακής, στον Μητροπολιτικό Ναό  τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή της μνήμης του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, καθώς και για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος πρώην Τρίκκης κ. Αλέξιος, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, ο Επίσκοπος Διαυλείας κ. Αλέξιος και ο άγων τα ονομαστήριά του οικείος ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος.

Ο κ. Χρυσόστομος παρέμεινε στο Ναό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ψάλλοντας τα εγκώμια στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο το απόγευμα και τελώντας Ιερά Αγρυπνία το βράδυ.

Τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου

Back to top button
Close