Τα σχέδια του πρώτου ουρανοξύστη στην Ελλάδα στο Ελληνικό | ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του mega project του Ελληνικού από τη Lamda Development  των αρχιτεκτονικών σχεδίων του Marina Tower, του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη στην Ελλάδα.

Τα σχέδια του πρώτου ουρανοξύστη στην Ελλάδα στο Ελληνικό – Ηταν η πρώτη από μία σειρά παρουσιάσεων από την Lamda Development. Υπενθυμίζεται πως η Lamda Development ξεκινάει τις διαδικτυακές παρουσιάσεις, ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους Ελληνες πολίτες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ενημερώνονται για την πρόοδο του εμβληματικού έργου του Ελληνικού.

Η πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση ξεκινάει με τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Marina Tower.

Δείτε την παρουσίαση

Ήδη το www.theellinikon.com.gr βρίσκεται «στον αέρα» και μπορεί από εκεί ο καθένας να απολαύσει από τώρα μια… «βόλτα» στο Ελληνικό. Όλα τα κύρια σημεία του εμβληματικού έργου παρουσιάζονται μαζί με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ενώ μέσω των διαδικτυακών παρουσιάσεων, που ξεκινούν αυτή την Τετάρτη και θα συνεχιστούν στο μέλλον, οι πολίτες πληροφορούνται αναλυτικά και απευθείας από την πηγή, για όλα όσα αφορούν στο έργο.

Ήδη το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτών είναι πολύ μεγάλο, καθώς στα πρώτα πέντε χρόνια, στο Ελληνικό θα μπορούν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να απολαμβάνουν χρόνο στη φύση, συνδυάζοντας την εμπειρία τους με γνώση, με πολιτιστικά δρώμενα, με αθλητικές δραστηριότητες ή με ό,τι τους ενδιαφέρει.

Ταυτόχρονα, ένα έργο τέτοιας εμβέλειας, αναμένεται να προσελκύσει το τουριστικό ενδιαφέρον του διεθνούς στερεώματος για την Αττική, με τρόπο που μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτός.

Πολυτελή ξενοδοχεία, υπερσύγχρονων προδιαγραφών, πολυτελείς κατοικίες σε πύργους και ουρανοξύστες, το καζίνο, η μαρίνα που θα έχει τη δυνατότητα 337 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη έως 80μ, δημιουργούν ένα εντελώς νέο, διαφορετικό από τα έως σήμερα, «τοπίο» για τον τουρισμό στη χώρα.

Το Ελληνικό γίνεται πραγματικότητα και όλοι οι Έλληνες μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία του. Από αυτή την Τετάρτη, 7 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, με την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση από τη Lamda Development για τον Marina Tower, συντονιζόμαστε στο www.theellinikon.com.gr και παρακολουθούμε το Ελληνικό «από κοντά»!

Τα σχέδια του πρώτου ουρανοξύστη στην Ελλάδα στο Ελληνικό – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Ροή Δημοσιευμάτων

Back to top button