Τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται πολύ με το φλερτ

Τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται πολύ με το φλερτ – Η «τέχνη του φλέρτ» δεν κατακτιέται εύκολα από όλους – ακόμη και τη σημερινή εποχή, που σχεδόν όλα έχουν γίνει ευκολότερα λόγω των social media.

Υπάρχουν άνθρωποι που την κατέχουν (όπως οι παιχνιδιάριδες Δίδυμοι και οι παθιασμένοι Σκορπιοί) και άλλοι (που είναι πιθανό να ανήκουν στα παρακάτω ζώδια) οι οποίοι δύσκολα θα «σπάσουν τον πάγο» με το αντικείμενο του πόθου τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι προσεγγίζουν και το φλερτ με ευαισθησία και ανεμελιά – σκέφτονται δηλαδή πως κανείς δεν θα τους προσβάλλει, όπως εκείνοι δεν θα προσβάλλουν κανέναν. Επιπλέον, θεωρούν πως αν είναι απόλυτα ειλικρινείς και «ανοίξουν» την καρδιά τους θα έχουν την ανταπόκριση που τους αξίζει.

Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες τους για να γίνουν αρεστοί, αλλά καταλήγουν να κερδίζουν τη συμπάθεια και όχι το ερωτικό ενδιαφέρον του άλλου ατόμου.

Παρθένος

Στην πραγματικότητα δεν ξέρουν καν τι είναι το φλερτ. Αν προσπαθήσουν στη ζωή τους να το δοκιμάσουν θα το σχεδιάζουν ώρες πριν (με κάθε λεπτομέρεια), αλλά τελικά δεν θα καταφέρουν τίποτα, καθώς περιμένουν και στην πραγματικότητα η όλη φάση να εξελιχθεί άψογα, όπως στο μυαλό μου.

Λειτουργούν μόνο βάσει σχεδίου (του δικούς τους) και αν κάτι δεν πάει όπως το περιμένουν, τα παρατούν.

Υδροχόος

Λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ο ετοιμόλογος και ευφύης Υδροχόος δυσκολεύεται να φλερτάρει, αλλά είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, δεν τον ενδιαφέρει και τόσο το φλερτ.

Μάλιστα, σπάνια θα ξεκινήσει αυτός το «παιχνίδι», ενώ ο τρόπος που θα προσεγγίζει το άτομο που τον ενδιαφέρει μοιάζει λιγάκι εκνευριστικός, καθώς προσπαθεί διαρκώς να το τσιγκλίσει και να το φέρει στα όριά του.

Τα τρία ζώδια που δυσκολεύονται πολύ με το φλερτ – trikala365.gr

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “ΖΩΔΙΑ” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button