Το είδες αυτό;

Τα Τρίκαλα τίμησαν τον στιχουργό Χρήστο Κολοκοτρώνη | ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα Τρίκαλα τίμησαν τον στιχουργό Χρήστο Κολοκοτρώνη! Τα Τρίκαλα τίμησαν, τη μνήμη ενός εκ των μεγαλύτερων της «Τρικαλινής σχολής» του λαϊκού μας τραγουδιού, του αξέχαστου κορυφαίου στιχουργού Χρήστου Κολοκοτρώνη.

Μια συναυλία-αφιέρωμα  που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο.

Στη συναυλία πήραν μέρος ο τραγουδιστής και μουσικός Παναγιώτης Κολοκοτρώνης, εγγονός του μεγάλου Τρικαλινού λαϊκού στιχουργού και η Ασπασία Στρατηγού,οι οποίοι συνοδευόμενοι από την ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης», τραγούδησαν για το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Ακούστηκαν επιτυχίες όπως: Πολλές φορές, Τέτοια κούκλα και τσαχπίνα, Την έδιωξα κι όμως την αγαπώ, Εγώ με την αξία μου, Εγώ το πλουσιόπαιδο, Απόψε φίλα με ( Η τελευταία νύχτα), Τι όμορφη που είσαι όταν κλαις…κ.α

ΔΕΙΤΕ: Να σημειωθεί πως στις 5 Ιουλίου 2018, έγινε στα Τρίκαλα η οφειλόμενη απόδοση τιμής με την ονοματοθεσία πλατείας προς τιμή του, επίσης στα Τρίκαλα.

Τα Τρίκαλα τίμησαν τον στιχουργό Χρήστο Κολοκοτρώνη

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button