Το είδες αυτό;

Τα Τρίκαλα τίμησαν τον στιχουργό Χρήστο Κολοκοτρώνη | ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα τίμησαν τον στιχουργό Χρήστο Κολοκοτρώνη! Τα τίμησαν, τη μνήμη ενός εκ των μεγαλύτερων της «Τρικαλινής σχολής» του λαϊκού μας τραγουδιού, του αξέχαστου κορυφαίου στιχουργού Χρήστου Κολοκοτρώνη.

Μια συναυλία-αφιέρωμα  που έγινε στο .

Στη συναυλία πήραν μέρος ο τραγουδιστής και μουσικός Παναγιώτης Κολοκοτρώνης, εγγονός του μεγάλου Τρικαλινού λαϊκού στιχουργού και η Ασπασία Στρατηγού,οι οποίοι συνοδευόμενοι από την ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης», τραγούδησαν για το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Ακούστηκαν επιτυχίες όπως: Πολλές φορές, Τέτοια κούκλα και τσαχπίνα, Την έδιωξα κι όμως την αγαπώ, Εγώ με την αξία μου, Εγώ το πλουσιόπαιδο, Απόψε φίλα με ( Η τελευταία νύχτα), Τι όμορφη που είσαι όταν κλαις…κ.α

ΔΕΙΤΕ: Να σημειωθεί πως στις 5 Ιουλίου 2018, έγινε στα Τρίκαλα η οφειλόμενη απόδοση τιμής με την ονοματοθεσία πλατείας προς τιμή του, επίσης στα Τρίκαλα.

Τα Τρίκαλα τίμησαν τον στιχουργό Χρήστο Κολοκοτρώνη

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button