Ταβέρνα “Ιανθος” στα Τρίκαλα

Ταβέρνα “Ιανθος” στα Τρίκαλα Η ζεστή ατμόσφαιρα, η φρεσκάδα και η νοστιμιά είναι λέξεις που χρησιμοποιήσαμε σαν βάση για τη δημιουργία της ταβέρνας μας.

Λιτοί και άνετοι, οι χώροι αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες μας.

 

Η ομάδα της κουζίνας μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αποτελεί εγγύηση των σταθερών γεύσεων. Η γνώση, το μεράκι και ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας καταλήγει σε μοναδικά απολαυστικά πιάτα.

Η κουζίνα μας συνδυάζει παραδοσιακά υλικά με τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας, διατηρώντας έντονο μεσογειακό προσανατολισμό. Αναζητάμε συνεχώς νέους συνδυασμούς γεύσεων και επιλέγουμε κάθε χρόνο νέες προτάσεις. Γι’ αυτό, το μενού μας ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Η κάβα του Ίανθου διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρασιών που περιλαμβάνει ετικέτες από όλη την Ελλάδα και φυσικά όλα τα Τρικαλινά κρασιά. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας ενημερώσει για τα κρασιά και για τους καλύτερους συνδυασμούς κρασιού – πιάτου.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας για να απολαύσετε τους εκλεκτούς μεζέδες και τη φιλοξενία μας.

Με σεβασμό στην τρικαλινή κουζίνα, ο Ίανθος σάς μαγειρεύει ονειρεμένο αρνάκι στη λαδόκολα, κατσικάκι στη γάστρα, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι στάμνας, πρασοτηγανιά και λουκάνικο παραδοσιακό ακολουθώντας παλιές τοπικές συνταγές.

Επίσης ολα τα ψητά στα κάρβουνα και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και μεζέδων για τους λάτρεις του τσίπουρου.

Αξεπέραστο το φιλέτο κοτόπουλο με σος μουστάρδας.

–  Σας περιμένουμε για να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες μας στην οδό Υψηλάντου 15-19 στα παλιά μανάβικα. Τηλέφωνο: 2431073359

*** Τώρα προσφέρει και σπιτικά μαγειρευτά φαγητά, όχι μόνον στο χώρο του εστιατορίου αλλά και στο σπίτι ή το γραφείο σας. ( Δείτε εδώ)

Ταβέρνα “Ιανθος” στα Τρίκαλα
Back to top button
Close