Τεστ Προσωπικότητας: Ποιο από τα παιδιά έσπασε το βάζο;

Τεστ Προσωπικότητας: Ποιο από τα παιδιά έσπασε το βάζο; – Τα τεστ προσωπικότητας ανάλογα με την απάντηση που διαλέγουμε, μας παρουσιάζει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μας, τα οποία μπορεί να αγνοούσαμε.

Στο παρακάτω τεστ προσωπικότητας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απαντήσετε στην απλή ερώτηση “Ποιος έσπασε το βάζο;”, αφού κοιτάξετε αυτή την εικόνα:

Το παιδί που θα διαλέξετε θα δώσει στοιχεία για τον χαρακτήρα σας. – Δεν υπάρχουν στοιχεία στην εικόνα που να αποκαλύπτουν την απάντηση, αφού δεν υπάρχει σωστή απάντηση.

Απλά διαλέξτε ένα παιδί και δείτε τι δείχνει αυτό για την προσωπικότητά σας. – Το ένστικτό θα σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση

Σύμφωνα με την ψυχολογία, κάθε απόφαση δείχνει πλευρές του χαρακτήρα μας.

Παιδί Α

Αυτό το παιδί είναι η πιο προφανής επιλογή. Τα άλλα το κοιτάνε και εκείνο σκύβει γεμάτο τύψεις. Ωστόσο, πιθανώς να είναι εκείνος που παίρνει το φταίξιμο πάνω του κάθε φορά.

Είναι επίσης πιθανό το παιδί να αποτυπώνεται έτσι στην εικόνα για να μας κάνει να πιστεύουμε πως είναι ο ένοχος ενώ δεν είναι.

Με βάση αυτή την επιλογή, φαίνεται πως κοιτάτε τις λεπτομέρειες και πως είστε υπεύθυνο άτομο. Είστε προσεκτικός με όλους και όλα γύρω σας.

Παιδί B

Φαίνεται η μεγαλύτερη αδερφή και πιθανώς να φροντίζει τα αδέρφια της όταν λείπει η μητέρα τους. Κοιτάει προς το παιδί Α με τρόπο που δείχνει πως είναι ο ένοχος. Είναι πιθανώς να γελάει αφού τον έκανε να δείχνει ένοχος.

Από την άλλη, πιθανώς να θέλει να τον παρηγορήσει και να του χαμογελάει στοργικά.

Εάν διαλέξατε αυτό το παιδί, τότε είστε πολύ ευσυνείδητοι. Πιστεύετε στην κατανόηση πριν την κρίση και ψάχνετε την δικαιοσύνη. Δεν είστε από αυτούς που αφήνουν τους φίλους τους όταν έχουν μπελάδες.

Παιδί Γ

Αυτό το παιδί φαίνεται το πιο αθώο από όλα. Η γλώσσα του σώματος δείχνει πως κρύβει τα συναισθήματά του και σκέφτεται.

Εάν διαλέξατε αυτό το παιδί και πιστεύεται πως κρύβεται, τότε έχετε την προσωπικότητα ενός ηγέτη. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα προβλήματα που προκαλούνται από ανθρώπους. Γι’αυτό και είστε πάντα προσεκτικοί αν και σπάνια θα το δείξετε.

Παιδί Δ

Το παιδί Δ πλησιάζει την μητέρα της και την πιάνει από την φούστα δείχνοντας τρομαγμένη για τις συνέπειες που θα έρθουν εάν είναι ο ένοχος.

Είναι η μόνη που κοιτάει το βάζο. Όλοι οι άλλοι κοιτάνε αλλού. Η μικρή κόρη κρύβεται δίπλα στην μητέρα της, προσπαθώντας να αποφύγει τον θυμό και την τιμωρία.

Από ψυχολογικής άποψης, η επιλογή αυτού του παιδιού δείχνει πως είστε υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Αυτό σας κάνει πετυχημένους σε ότι και να κάνετε. Κάθε μέρα προσπαθείτε να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι και εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους.

Τεστ Προσωπικότητας: Ποιο από τα παιδιά έσπασε το βάζο; – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΤΕΣΤ” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button