Θεραπευτικό μείγμα για τα «άλατα» στον αυχένα

Παρ’ όλο που οι τοξίνες στον αυχένα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι αδύνατο.

Θεραπευτικό μείγμα για τα «άλατα» στον αυχένα – Μπορείτε να δοκιμάσετε την παρακάτω αποτελεσματική συνταγή.  Πρόκειται για ένα μείγμα με το οποίο θα κάνετε μασάζ και που φτιάχνεται με μη επεξεργασμένο φυτικό έλαιο και θαλασσινό αλάτι.

Συστατικά

– 10 κουταλιές της σούπας θαλασσινό αλάτι

– 20 κουταλιές της σούπας μη επεξεργασμένο φυτικό έλαιο (ελαιόλαδο, ηλιέλαιο).

Μέθοδος παρασκευής

Βάλτε το φυτικό έλαιο και το θαλασσινό αλάτι σε ένα γυάλινο βάζο και ανακατέψτε καλά. Κλείστε το βάζο και φυλάξτε το για αρκετές ημέρες μέχρι το μείγμα να γίνει ανοιχτόχρωμο.

Τρόπος χρήσης

Απλώστε κάθε πρωί το μείγμα στα σημεία των αυχένα που αισθάνεστε πόνο και κάνετε έντονο μασάζ. Αρχικά το μασάζ πρέπει να διαρκεί 2-3 λεπτά. Κάθε μέρα θα πρέπει να προσθέτετε άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να φτάσετε τα 20 λεπτά μασάζ.

Μετά την ολοκλήρωση του μασάζ, σκουπίστε τον αυχένα σας με μια υγρή και ζεστή πετσέτα. Επειδή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορεί να προκληθεί ελαφρύς ερεθισμός του δέρματος, μετά το μασάζ σκουπίστε το δέρμα σας με ένα στεγνό πανί και πασπαλίστε το με ταλκ.

Μετά από θεραπεία 10 ημερών, θα τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος και θα ενισχυθεί η μυϊκή αναγέννηση του χόνδρου αλλά και του ιστού των οστών. Σημαντικές αλλαγές θα εμφανιστούν μετά από 8-10 φορές.

Η ροή του αίματος προς την αυχενική μοίρα θα αποκατασταθεί, οι πονοκέφαλοι θα εξαφανιστούν και η όραση θα βελτιωθεί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σώμα ξεφορτώνεται τις τοξίνες και στη συνέχεια ομαλοποιείται ο μεταβολισμός.

Η μέθοδος έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Κατά τη διαδικασία της αποτοξίνωσης ίσως νιώσετε υπνηλία ή ζαλάδα, αλλά αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια.

Σε κάθε περίπτωση, εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να λάβετε τη σύμφωνη γνώμη του επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί.

Θεραπευτικό μείγμα για τα «άλατα» στον αυχένα – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΥΓΕΙΑ” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button