Θύελλα αντιδράσεων από γονείς για λυκειάρχη στα Τρίκαλα

Σάλος έχει προκληθεί στην κοινωνία των Τρικάλων μετά από μία, αν μη τι άλλο, ασυνήθιστη πρωτοβουλία που πήρε ο λυκειάρχης ενός σχολείου της περιοχής.

Θύελλα αντιδράσεων από γονείς για λυκειάρχη στα Τρίκαλα – Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το trikalavoice.gr ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να εξεδήλωσε την πρόθεση να προσλάβει ιδιωτική εταιρία security προκειμένου να φυλάει τους μαθητές κατά την διάρκεια της σχολικής εκδρομής που διοργανώνεται για το επόμενο διάστημα

Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γονείς, κάποιοι από τους οποίους προσήλθαν στο σχολείο επιδεικνύοντας διάταξη σύμφωνα με την οποία η ενέργεια αυτή δεν είναι σύννομη.

Προκλήθηκε ένταση και οι γονείς έχουν καταθέσει αναφορά εναντίον του Λυκειάρχη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

21-2-20: Λήξαν το θέμα…

Η διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Βάσω Κάκλα σε δήλωσή της στο trikalavoice.gr σημειώνει ότι “το θέμα θεωρείται λήξαν, καθώς η εκδρομή δεν πραγματοποιήθηκε, ούτε έγινε κάποια πράξη εκτός Νόμου.

Μετά τις συστάσεις θα προκηρυχθεί εκ νέου και σύμφωνα με το νέο Προεδρικό Διάταγμα περί εκδρομών που απαγορεύει ρητά τη συμμετοχή τρίτων σε αυτές”.

Θύελλα αντιδράσεων από γονείς για λυκειάρχη στα Τρίκαλα – trikala365.gr +
Back to top button
Close