Τιμητική βράβευση για τους Πρώτους εκ των Πρώτων – Βράβευση και για Τρικαλινή

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank.

Τιμητική βράβευση για τους Πρώτους εκ των Πρώτων! Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή (Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019) η βράβευση των 58 «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα.

Στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θεσσαλίας οι βραβευθέντες είναι:

Στο νομό ΤΡΙΚΑΛΩΝ, διακρίθηκε η Ελισάβετ Ανδρεανίδη από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων, η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.408 στο τμήμα Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Συνολικά βραβεύθηκαν 14 μαθητές από 22 σχολεία του νομού.

Στο νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ από το 2ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας, ο Ιωάννης Παπασακελλαρίου, πρώτος μεταξύ 9 αριστούχων από τα 21 σχολεία του νομού, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.374 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.

Στο νομό ΛΑΡΙΣΑΣ,  πρώτη των πρώτων αναδείχθηκε η Μαρία Τσιρώνη από το 3ο Γενικό Λύκειο Λάρισας, , η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.476 στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στο νομό ΛΑΡΙΣΑΣ διακρίθηκαν 30 μαθητές σε 50 σχολεία.

Από το νομό ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και το Γενικό Λύκειο Αλμυρού βραβεύθηκε ο αριστούχος Ευστάθιος Ηλιάκης, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.540 στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Συνολικά στο νομό αρίστευσαν 21 μαθητές σε σύνολο 38 σχολείων.

Η σχολική περίοδος 2017-2018 ανέδειξε 890 αριστεύσαντες από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια ζωής αυτού του θεσμού, (από το 2003) η Eurobank έχει βραβεύσει συνολικά 17.725 αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων διακρίνονται σήμερα στην οικονομική, ακαδημαϊκή και επιστημονική ζωή της χώρας μας.

Τιμητική βράβευση για τους Πρώτους εκ των Πρώτων

Back to top button