Το cast της σειράς “Μάγισσες” του ΑΝΤ1 για γυρίσματα στον Καταρράκτη Παλαιοκαρυάς

Το cast της σειράς “Μάγισσες” του ΑΝΤ1 για γυρίσματα στον Καταρράκτη Παλαιοκαρυάς – Στα γυρίσματα της Μάγισσας, της νέας σειράς του ANT1, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δημοσιογράφοι που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Η κινηματογραφικής αισθητικής σειρά στοχεύει στην αναπαράσταση μιας ταραχώδους ιστορικής περιόδου, με γυρίσματα σε μοναδικά location και  με μία αφήγηση γεμάτη σασπένς, πάθη, μυστήριο και συγκρούσεις.

Να θυμίσουμε ότι στο καστ της Μάγισσας θα απολαύσουμε σημαντικούς ηθοποιούς, όπως τους: Έλλη Τρίγγου, Γιώργο Γάλλο, Κατερίνα Λέχου, Τάσο Νούσια, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκο Ψαρρά, Θέμιδα Μπαζάκα, Αναστάσιο Ροϊλό, Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, Άρη Νινίκα, Γιάννη Τσουμαράκη και πολλούς ακόμα.

Μαζί με το cast βρέθηκε και ο  θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ.Γιάννης Μπουτίνας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει πάντα τέτοιες μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές που προβάλλουν τον τόπο μας.

«Τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ξεκινήσει μια οργανωμένη, στοχευμένη  προσπάθεια προβολής των προορισμών της μέσω του Γραφείου Film Οffice Thessaly και αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές επιλέγουν σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και φυσικού κάλλους για τα γυρίσματα τους» δηλώνει ο Γιάννης Μπουτίνας.

«Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες εταιρίες,   παρέχουμε  όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για τα γυρίσματα, – αδειοδοτήσεις, εγκρίσεις, εύρεση κομπάρσων- και είμαστε συνεχώς παρόντες  για ό,τι χρειαστεί. Η Θεσσαλία προβάλλεται παντού.

Σύντομα, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και νέες παραγωγές που επέλεξαν τη Θεσσαλία για γυρίσματα» αποκάλυψε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού –Πολιτισμού».

Ο κ. Μπουτίνας ευχαριστεί για τη πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν την προϊσταμένη του Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Πύλης Έφη Φωτάκη, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ν. Τρικάλων και την πρόεδρο Σοφία Ξάνθη, τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου Επί Σταγών, την πρόεδρο της Παλαιοκαρυάς Βασιλική Μπαντή-Κουτσοκέρα, τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα και την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων Κρυσταλλία Μαντζανά.

ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με απίθανα πλάνα από τους καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς μετά την μεγάλη σε ένταση βροχόπτωση στα ορεινά του δήμου Πύλης. [ΕΔΩ]

Το cast της σειράς “Μάγισσες” του ΑΝΤ1 για γυρίσματα στον Καταρράκτη Παλαιοκαρυάς – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ” η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button