Το διασκέδασαν για τα καλά στα ορεινά οι Τρικαλινοί | ΦΩΤΟ

Με πολύ κόσμο τα ορεινά χωριά των Τρικάλων τις ημέρες του 15Αύγουστου

Το διασκέδασαν για τα καλά στα ορεινά οι Τρικαλινοί… Δεν θα σας πούμε που φάγαμε καλύτερα, ούτε ποιος παίζει το καλύτερο κλαρίνο.

Απλά θα επισημάνουμε πως αν φέτος τη βγάλατε μπαράκι, κλαμπάκι, παραλία, φέτος, …φροντίστε για το επόμενο καλοκαίρι και βρείτε χωριό με κλαρίνα και πανηγύρι και μην γυρίσετε αν δεν ξημερώσει…

Δείτε παρακάτω φώτο από ορισμένα πανηγύρια στην περιοχή μας…

ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΙΚΑ

Εκατοντάδες κόσμου στο κεφαλοχώρι της Πίνδου επ’ αφορμή της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Νωρίς το απόγευμα τελέστηκε ο Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ναό των Στουρναρέικων και αμέσως μετά τα πλήθη ξεχύθηκαν στους δρόμους και στις πλατείες. Χαρακτηριστική η φωτογραφία του trikalavoice.gr.

ΓΑΡΔΙΚΙ

Μεγάλες στιγμές και στο φετινό πανηγύρι στο Γαρδίκι. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr τις τελευταίες μέρες το βλαχοχώρι της Πίνδου βουλιάζει από κόσμο, ενώ το πανηγύρι διαρκεί… ολόκληρα 24ωρα, non stop, νύχτα μέρα!!!

ΑΡΜΑΤΟΛΙΚΟ

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Εορτής της Θεοτόκου το πανηγύρι στο Αρματολικό Τρικάλων.

Για ακόμη μια χρονιά το πανηγύρι στο Αρματολικό έκλεψε τις εντυπώσεις και χάρισε μια ξεχωριστή βραδιά σε όσους επέλεξαν να παρευρεθούν εκεί και να γιορτάσουν μαζί με τους κατοίκους της περιοχής.

ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ

Βούλιαξε με Έφη Θώδη και Παναγιώτη Ζωσιμά η Χρυσομηλιά

ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙ

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε το βράδυ της Τρίτης η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοχωρίου ” Το Μποροβίκο” στην πλατεία του χωριού.

Οι κάτοικοι του χωριού αλλά και της περιοχής διασκέδασαν με δημοτική ορχήστρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. ( foto: trikalaidees.gr)

ΡΟΠΟΤΟ

Με απόλυτη επιτυχία & αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε στον μαγευτικό χώρο της Αγ. Τριάδας Ροπωτού, η χοροεσπερίδα του Εξωραϊστικού  Μορφωτικού Συλλόγου της Κοινότητας, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο έπακρο στο κάλεσμα των διοργανωτών, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σε μια βραδιά «όνειρο», καθώς ο καιρός ήταν με το μέρος των διοργανωτών, έχοντας ως συντροφιά το ολόγιομο και ολόλαμπρο αυγουστιάτικο φεγγάρι!

ΓΑΒΡΟΣ

Δημοτική και Λαϊκή Βραδιά διοργάνωσαν σήμερα στη πλατεία του χωριού ο Μορφωτικός Σύλλογος Γάβρου «ΒΡΑΧΟΣ» .

Οι Χασιώτες έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και με πολύ χορό διασκέδασαν ενώ ταυτόχρονα έδειξαν και την αγάπη τους αλλά και τη στήριξή τους στο σύλλογο και την ποδοσφαιρική ομάδα (stagonnews.gr)

ΠΑΝΑΓΙΑ

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Εορτής της Θεοτόκου το πανηγύρι στην Παναγία Καλαμπάκας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Στο βλαχοχώρι των Γρεβενών “Καλλιθέα” βρέθηκαν για άλλη μια φορά αρκετοί τρικαλινοί όπου  κάτω από τους ήχους του κλαρίνου, το …ξημέρωσαν.

Το διασκέδασαν για τα καλά στα ορεινά οι Τρικαλινοί
Back to top button
Close