Το Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών θα χοροστατεί και θα ιερουργεί σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές

Το Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου …θα χοροστατεί και θα ιερουργεί σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Tο Σάββατο 23 Μαΐου το απόγευμα στις 7:30…

θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Την Κυριακή 24 Μαΐου το πρωί …

θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως προς τον Άγιο Βησσαρίωνα στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Τρικάλων.

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου βράδυ στις 9:30…

θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου.

Την Τρίτη 26 Μαΐου το απόγευμα στις 7:30…

θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου.

Το βράδυ από 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Εσπερινός, Όρθρος, τελετή Αναστάσεως στον αύλειο χώρο, Θεία Λειτουργία) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα.

Την Τετάρτη 27 Μαΐου το πρωί στις 12:30…

θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων και θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης.

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου. Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας θα προπέμψει την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος.

Την Πέμπτη 28 Μαΐου το πρωί…

θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση επί του τάφου του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Χαρίτωνος Μανιτάρα.

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης με την ευκαιρία της εορτής της Οσίας Υπομονής.

Την Παρασκευή 29 Μαΐου το βράδυ στις 9:30…

θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Εμμελείας μητρός του Αγίου Βασιλείου.

 *** Άλλες ειδήσεις από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών [ΕΔΩ]

Το Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου- trikala365.gr +
Back to top button
Close