Το είδες αυτό;

Το πρώην Στρατοπέδο «Ζιώγα» στην Καλαμπάκα

Το πρώην Στρατοπέδο «Ζιώγα» στην Καλαμπάκα… στην νεοσύστατη Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) 

Η συνολική περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων έχει εκτιμηθεί περίπου στα 34 δισ. ευρώ  και από αυτά περίπου 15 δισ. είναι η περιουσία, η οποία με σωστό προγραμματισμό μπορεί να φέρει έσοδα με απόδοση από 5% έως 10% ετησίως αναλόγως του επιχειρησιακού πλάνου.

Τα διαθέσιμα ακίνητα των τριών Οπλων αξιοποιούνται μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης και όχι πώλησης -όπως συμβαίνει με το ΤΑΙΠΕΔ- και τα έσοδα επιστρέφουν στα Ταμεία για τη στήριξη  του προσωπικού των Ε.Δ. αλλά και την εφαρμογή ενός  φιλόδοξου σχεδίου κατασκευής οικισμών για το στρατιωτικό δυναμικό σε όλη τη χώρα.

Ξεκίνησε και η BETA λειτουργία της ιστοσελίδας της ΥΠΑΑΠΕΔ (www.ypaaped.mil.gr) όπου παρουσιάζονται τα ακίνητα, με φωτογραφίες, σχεδιαγράμματα και λεπτομερείς πληροφορίες, που είναι διαθέσιμα προς αξιοποίηση σε όλη τη χώρα και βέβαια στην Αθήνα.

Στην ιστοσελίδα επίσης θα ανακοινώνονται οι διαγωνισμοί εκμίσθωσης ακινήτων -παράλληλα με τη Διαύγεια- που θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε το ακίνητο σε βίντεο

Διαγωνισμός και για την εκμίσθωση του πρώην Στρατοπέδου «Ζιώγα» στο Καστράκι Καλαμπάκας πρόκειται να πραγματοποιεί σύμφωνα με  ανάρτηση στην διαύγεια.

  • Δείτε τις λεπτομέρειες πατώντας εδώ.

Το πρώην Στρατοπέδο «Ζιώγα» στην Καλαμπάκα

Προτάσεις Τοπικής Αγορας

Back to top button