Τουλάχιστον 27 άτομα στο νοσοκομείο μετά το «πάρτυ της χρονιάς» στον Βόλο

Απρόοπτα στο μεγαλύτερο φοιτητικό πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών

Τουλάχιστον 27 άτομα στο νοσοκομείο μετά το «πάρτυ της χρονιάς» στον Βόλο! Έτρεχαν και δεν έφταναν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στον Βόλο για το λεγόμενο «πάρτι της χρονιάς» από το οποίο παρέλαβαν τουλάχιστον 27 άτομα σε κατάσταση μέθης.

Τα ασθενοφόρο έκαναν απανωτά πήγαιν’ – έλα προκειμένου να ολοκληρώσουν όλες τις διακομιδές με ασφάλεια. Πρόκειται για το πάρτι που κάνουν οι φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τα τελευταία 14 χρόνια και αποτελεί το μεγαλύτερο φοιτητικό event στο οποίο κάθε χρόνο συγκεντρώνονται χιλιάδες.

Χτες, λοιπόν, από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 8:30 το πρωί που διαλύθηκε το πάρτι, έγιναν τουλάχιστον 27 κλήσεις στο ΕΚΑΒ για την παραλαβή ατόμων που είχαν πιει παραπάνω από το επιτρεπτό.

Το εν λόγω ετήσιο «ραντεβού» περιλαμβάνει μουσική και πολύ ποτό με αποτέλεσμα κάθε χρόνο οι διασώστες να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στο σημείο έφτασαν δεκάδες άτομα με πούλμαν και τρένα ώστε να απολαύσουν το «πάρτι της χρονιάς».

Να σημειωθεί πως κάποιοι που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και οι διακομιδές έγιναν τόσο από τον χώρο του πάρτι όσο και από άλλα σημεία πέριξ.

Τουλάχιστον 27 άτομα στο νοσοκομείο μετά το «πάρτυ της χρονιάς» στον Βόλο

Back to top button