Τρίκαλα: Σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης για 14 ημέρες

Σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης και περιοριστικών μέτρων υπάγεται από αύριο το πρωί 16 Σεπτεμβρίου και για 14 ημέρες η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων ύστερα από απόφαση της Πολιτικής Προστασίας.

Τρίκαλα: Σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης για 14 ημέρες- Η υψηλή μεταδοτικότητα που παρουσιάζει ο Covid-19 τις τελευταίες 20 μέρες στα Τρίκαλα (σ.σ. Σήμερα τα κρούσματα στο νομό ήταν 5, επί συνόλου 10 σε όλη την Θεσσαλία), έχει ως αποτέλεσμα την επιβολή περιοριστικών μέτρων και στα Τρίκαλα, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης live ενημέρωσης για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι τα Τρίκαλα τίθενται σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης.

Τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν για 14 ημέρες στα Τρίκαλα, από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 06.00 το πρωί έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 στις 06.00 είναι τα ακόλουθα:

Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 το πρωί.

Ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά.

Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, είναι δυνατή η αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

Τρίκαλα: Σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης για 14 ημέρες – trikala 365 +
Back to top button