Το είδες αυτό;

Υπό χιονόπτωση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή Τρικάλων

Υπό χιονόπτωση  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι αγώνες διεξήχθηκαν με απόλυτη επιτυχία με συμμετοχή  Αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Αν και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, (κατ’ εμάς…Για διοργανωτές, αθλητές & προπονητικά τιμ…ιδανικές) με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το «Παν/νιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου» φέτος (24/2/2019), που διεξήχθη για πολλοστή & 3η συνεχόμενη χρονιά, στο Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» της Τ.Κ. Πηγής του Δήμου Πύλης, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες των αγωνισμάτων &  ιδιαίτερα στις δύο βασικές κατηγορίες: Των ανδρών στα 10.000μ & των γυναικών στα 8.000μ.

Την μεγάλης σημασίας αυτή αθλητική γιορτή, η οποία φέτος διεξήχθη στο μεγαλύτερο μέρος της με χιονόπτωση & χιονόστρωση της τάξεως των 5 εκατοστών, συνδιοργάνωσαν ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, τον Δήμο Πύλης & την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, συμμετείχαν 180 Σωματεία με 650 αθλητές από όλη τη χώρα.

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρικάλων, με τη Νοσηλεύτρια και Εθελοντές κάλυψαν υγειονομικά τους αγώνες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των διοργανωτών , όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Πλούσιο φώτο-ρεπορτάζ και βίντεο pylinews.gr [εδώ]

Υπό χιονόπτωση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή Τρικάλων

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button