Ζώδια

“Ζυγός” Προβλέψεις ζωδίου!

“Ζυγός” Προβλέψεις ζωδίου! Για τον Ζυγό το 2018 στο ξεκίνημα της χρονιάς θα είναι κάπως γλυκόπικρο.

“Ζυγός” Προβλέψεις ζωδίου για το 2018

Θα αναγκαστείς να κολυμπήσεις στα βαθιά και μάλιστα χωρίς να ξέρεις μπάνιο, ενώ από την άλλη κάτι σπουδαίο θα σημειωθεί στην ζωή σου, κάτι που θα σε κάνει να ανακτήσεις την ελπίδα και την πίστη σου.

Θα αναγκαστείς να περάσεις δοκιμασίες…

Το σύμπαν θα παίξει κρυφτούλι μαζί σου, ιδιαίτερα τα διαστήματα των Εκλείψεων του χρόνου

(31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα,

15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο,

27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος

11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα)

δοκιμάζοντας τις αντοχές και τα όριά σου.

Τότε θα αναγκαστείς να περάσεις δοκιμασίες, τεστ αντοχής και βάσανα. Την ίδια στιγμή ωστόσο θα λάβεις αυτοπεποίθηση, δύναμη και καλή ενέργεια για να προσπεράσεις καθετί που θα εμποδίσει τον δρόμο σου.

Αυτές οι εναλλαγές μεταξύ χαράς και λύπης, διασκέδασης και υπευθυνότητας, περιορισμού και ελευθερίας θα σε ανεβάσουν σε ένα πιο υψηλό επίπεδο.

Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε…

Να βρεις τον εαυτό σου, να ανακαλύψεις τα όρια των αντοχών και των δυνάμεων, να φέρεις στην επιφάνεια πτυχές που δεν φανταζόσουν.

Έτσι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι και οι δυο πλευρές είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς.

Μη βαρυγκωμάς για την τύχη σου…

Απεναντίας, δες τα θετικά και πάρε δύναμη για να πας παρακάτω τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαίου που ο Ουρανός θα κινείται στον Κριό. Από εκεί και πέρα θα αρχίσει να φθίνει σταδιακά.

Με την νέα θέση του εν λόγω πλανήτη στον Ταύρο θα υπάρξουν αλλαγές, πιέσεις αλλά και έντονο ενδιαφέρον στον τομέα των οικονομικών και της καριέρας σου.

Λογικά από την προηγούμενη χρονιά έχεις μάθει από τα παθήματά σου και τώρα καλείσαι να αξιοποιήσεις τη γνώση που έλαβες και να καταπιαστείς με νέα πράγματα ή να ασχοληθείς υπεύθυνα με τον τομέα αυτόν.

Η ψυχική σου υγεία σου βελτιώνεται καθώς από τις αρχές του φθινοπώρου οι αρνητικές πιέσεις που δέχεσαι στον τομέα αυτόν απομακρύνονται.

Η καλοτυχία και η ευημερία συνεχίζεται και τους τελευταίες δύο μήνες του χρόνου που ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, παρά τις όποιες δυσκολίες.

Η αγάπη ήταν λίγο πολύ δεδομένη στη ζωή σου, αλλά μέσα στο 2018 δοκιμάζεται καθώς είναι ανάγκη να μπουν νέες βάσεις και να γίνουν αλλαγές.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 6 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου το ενδιαφέρον σου θα στραφεί έντονα στο θέμα εικόνας, σωματικής ισορροπίας και προσωπικής εμφάνισης. Από εκεί και πέρα, μετατοπίζεται στον τομέα των οικονομικών.

Οι τομείς της επικοινωνίας, της πνευματικότητας, της διασκέδασης, της υγείας και της εργασίας βρίσκονται στο προσκήνιο μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού.

Μετά τα μέσα του έτους, πρωτεύον ρόλο θα παίξει η φιλία και οι δραστηριότητες που εμπλέκουν την ομαδικότητα εκτός των διαστημάτων που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου).

Ζυγός… Ο Διπλωμάτης του ζωδιακού κύκλου!!!

“Ζυγός” Ετήσιες προβλέψεις ζωδίου!