Ανακαλύψτε 8 εναλλακτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας

Ανακαλύψτε 8 εναλλακτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας… Δες πώς μπορείς να αξιοποιήσεις την αγαπημένη σου οδοντόκρεμα.

Θέλεις να κάνει δουλειές του σπιτιού και δεν έχεις καθαριστικά; Φρόντισε απλά να έχεις μια λευκή οδοντόκρεμα και τα υπόλοιπα άστα πάνω της! Έχουμε και λέμε λοιπόν..

– Για να αποφύγεις το θάμπωμα του καθρέφτη στο μπάνιο… (που συμβαίνει ύστερα από το ντους) άπλωσε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας στην επιφάνεια του καθρέφτη, και τρίψε λίγο μέχρι να γυαλίσει.

– Για να κάνεις τα δερμάτινα να φαίνονται καινούργια… βάλε σε ένα στεγνό πανί οδοντόκρεμα και τρίψε την περιοχή (παπούτσι, τσάντα κλπ), ενώ στην συνέχεια σκούπισε με ένα νωπό πανί.

– Για να καθαρίσεις το καουτσούκ ή τα ασημικά σου… απλά βάλε λίγη οδοντόκρεμα πάνω στο αντικείμενο και τρίψε καλά. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να γυαλίσεις και τα κοσμήματά σου.

– Για να ξεθαμπώσεις τα γυαλιά σου… χρησιμοποίησε λίγη ποσότητα οδοντόκρεμας σε ένα πανάκι, σκούπισε τα απαλά και ξέπλυνε με νερό.

– Για να έχεις ένα φυσικό αρωματικό μέσα στο αυτοκίνητο… βάλε  μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε ένα ύφασμα ή χαρτομάντιλο και τοποθέτησέ το μέσα σε κάποιο ντουλαπάκι. Η θερμότητα του εσωτερικού του αυτοκινήτου θα βγάλει το δροσιστικό άρωμα της οδοντόκρεμας.

– Για να διώξεις υπολείμματα από μπουκάλια… βάλε λίγη οδοντόκρεμα μέσα διαλυμένη σε νερό. Οι όποιες βρωμιές θα απομακρυνθούν.

– Για να καθαρίσεις ίχνη από μαρκαδόρο στους τοίχους… βάλε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα σφουγγάρι και τρίψε απαλά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με προσοχή.

– Για να καθαρίσεις λεκέδες που βρίσκονται πάνω σε χαλί… τοποθέτησε μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας πάνω σε μια βούρτσα. Θα κάνει θαύματα

Ανακαλύψτε 8 εναλλακτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΧΡΗΣΙΜΑ” η επισκεφθείτε τη σελίδα Trikala365.gr/magazine

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button