Καταγγελία ότι εισπρακτική άρπαξε από πλημμυροπαθή τα 6.500€ της αποζημίωσης!

Καταγγελία ότι εισπρακτική άρπαξε από πλημμυροπαθή τα 6.500€ της αποζημίωσης! – Το ανάλγητο πρόσωπό τους αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά οι εισπρακτικές εταιρείες που έχοντας αφεθεί ασύδοτες από την Πολιτεία, συνεχίζουν να αντιλαμβάνονται την ανθρώπινη συντριβή και τον πόνο, ως οικονομική ευκαιρία.

Μια αδιανόητη και αισχρή συμπεριφορά εισπρακτικής εταιρείας κατήγγειλε ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι εισπρακτική πήρε από τον τραπεζικό λογαριασμό του πεθερού του, ο οποίος είναι κάτοικος του βουλιαγμένου κυριολεκτικά Παλαμά Καρδίτσας, τα 6.500 ευρώ που ήταν το χρηματικό βοήθημα για τους πλημμυροπαθείς!

Ενέργεια που εκτός από αισχρή είναι και  παράνομη καθώς τα χρηματικά βοηθήματα στους πληγέντες από τις πλημμύρες ή τις φωτιές είναι ακατάσχετα.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας που βρισκόταν στο στούντιο του σταθμού, ακούγοντας ζωντανά την καταγγελία, παραδέχθηκε ότι τα ποσά αυτά είναι ακατάσχετα και δεν συμψηφίζονται, ενώ περιορίστηκε στον χαρακτηρισμό του περιστατικού ως… «φάουλ»!

Πρόκειται για ακόμη μία καταγγελία που επιβεβαιώνει γιατί οι άνθρωποι χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους επιχειρήσεις ως κοράκια, αφού ποντάρουν στην εξαθλίωση των αδύναμων.

Καταγγελία ότι εισπρακτική άρπαξε από πλημμυροπαθή τα 6.500€ της αποζημίωσης! – trikala365.gr

– Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ”

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button