Ξεσπάθωσε η Σοφία Βόσσου επειδή αποκαλούν «κρατούμενο» τον γαμπρό της: «Πήρε δύο πτυχία στη φυλακή!»

Ξεσπάθωσε η Σοφία Βόσσου επειδή αποκαλούν «κρατούμενο» τον γαμπρό της: «Πήρε δύο πτυχία στη φυλακή!» – Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Σοφία Βόσσου με όσους αναφέρονται στον γαμπρό της Βασίλη Δημάκη με τον όρο «κρατούμενος», ενώ ο ίδιος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, καταδικασμένος για ληστείες.

Μιλώντας για την απόφαση της κόρης της Ερασμίας Μάνου να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημάκη, μέσα στη φυλακή, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε ότι περίμενε τον «ντόρο» που ξέσπασε:

«Ήταν αναμενόμενο να πάρει έκταση το θέμα με το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης με τον γαμπρό μου, γιατί είναι μια περίεργη σχέση. Σαφώς κεντρίζει το ενδιαφέρον» είπε και στη συνέχεια δήλωσε ενοχλημένη ότι ο Δημάκης είναι αξιόλογος καθώς έχει πάρει δύο πτυχία ενώ παραμένει φυλακισμένος:

«Δεν μπορώ εγώ αυτό το “κρατούμενος”. Τι πάει να πει αυτό; Αν η κόρη μου τα είχε φτιάξει με έναν που έκανε τις χιλιάδες απατεωνιές και εγκλήματα προκειμένου να βγάλει λεφτά αλλά παρέμενε έξω, θα ήταν καλά; Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, έχει πάρει και τα δύο του πτυχία μέσα από τη φυλακή. Τώρα περιμένουμε οσονούπω να αποφυλακιστεί» είπε η Σοφία Βόσσου.

Ξεσπάθωσε η Σοφία Βόσσου επειδή αποκαλούν «κρατούμενο» τον γαμπρό της: «Πήρε δύο πτυχία στη φυλακή!» – trikala365.gr

– Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα στην κατηγορία “ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ”

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button