Κατάμεστο το Θερινό Θέατρο του Φρουρίου στο 4ο OPERA GALA | ΒΙΝΤΕΟ

Κατάμεστο το Θερινό Θέατρο του Φρουρίου στο 4ο OPERA GALA – Ο κόσμος πλημμύρισε το θερινό μας θεατράκι και απόλαυσε μια μοναδική βραδιά, με τον Δημήτρη Καβράκο, και εννέα κορυφαίους καλλιτέχνες του είδους

Αυτή τη φορά παρέστη ο ίδιος με την οικογένειά του, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους καλλιτέχνες που έχουν εμπνευστεί, επηρεαστεί ή διδαχθεί από τον ίδιο.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μιχάλης Λάππας ο οποίος είχε και το γενικό πρόσταγμα της διοργάνωσης έκανε λόγο για “ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές, ενώ οι Τρικαλινοί απέδειξαν για άλλη μια φορά πως διψούν για τέτοια μεγάλα γεγονότα”.

Εξάλλου, τα διαρκή χειροκροτήματα των τρικαλινών φιλόμουσων, σε κάθε ερμηνεία, ήταν αποδεικτικά της πραγματικά υπέροχης συντροφιάς που κράτησαν στους πάντες.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, μιλώντας και εξαίροντας τον Δημήτρη Καβράκο, έδωσε έμφαση στον αγώνα που έδωσε, στο πώς, από τα Τρίκαλα έφτασε “με την ευχή της μάνας στη La Scala του Μιλάνου, πάντα υπενθυμίζοντας την τρικαλινή του καταγωγή”.

Και με ένα μεγάλο “ευχαριστώ, τίμησε τον καλλιτέχνη εκ μέρους του Δήμου, με μια μικρογραφία του Ρολογιού της πόλης.

Ηδη, εξάλλου, ο Δήμος έχει δώσει το όνομα του Δημήτρη Καβράκου στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της πόλης, αναγνωρίζοντας – εν ζωή – τη σημασία του έργου του.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Καβράκος, συγκινημένος, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες σε όσους/ες συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μιας ακόμη εξαιρετικής βραδιάς.

Στη συναυλία συμμετείχαν και η επίσης τρικαλινή σοπράνο Ματίνα Τσαρουχά, που ομοίως διαπρέπει στο εξωτερικό, καθώς και οι Αννυ Φασσέα (σοπράνο), Κατερίνα Αλεξίου (μέτζο σοπράνο), Αρτεμις Μπόγρη (μέτζο σοπράνο), Μανώλης Κοκκώνης, (τενόρος), Αντώνης Κορδοπάτης (βαρύτονος), Μάνος Παπαδόπουλος, (βαρύτονος), Χριστόφορος Σταμπόγλης (βαθύφωνος), Δημήτρης Γιάκος (συνοδεία στο πιάνο). Παρουσίασε η Έλενα Μελισσίδη.

Κατάμεστο το Θερινό Θέατρο του Φρουρίου στο 4ο OPERA GALA – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ” η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Back to top button