Υδροχόος – Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ότι θέλετε να ξέρετε για το ζώδιο – Μια ολοκληρωμένη εικόνα του ζωδίου.

Υδροχόος – Χαρακτηριστικά ζωδίου! – Δυνατά σημεία του Υδροχόου: Πνευματώδεις – Έξυπνοι – Ανθρωπιστές – Εφευρετικοί – Πρωτότυποι – Αδυναμίες του Υδροχόου: Πεισματάρηδες – Σαρκαστικοί – Επαναστατικοί

Ο Υδροχόος και οι Φίλοι

Κάτω από αυτό το ανεξάρτητο, απαθές εξωτερικό, βρίσκεται ένας ευγενικός και καλόκαρδος φίλος, που είναι διατεθειμένος να αλλάξει τα σχέδιά του για να βοηθήσει κάποιον άλλο.

Στους Υδροχόους αρέσει να κάνουν τους άλλους να γελούν και να τους διασκεδάζουν. Νοιώθουν καλά, όταν κάνουν και τους άλλους να αισθάνονται καλά. Δεν περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα κι αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ελευθερία τους.

Ζουν τη ζωή τους χωρίς δεσμεύσεις. Είναι πολύ αντισυμβατικοί και πάντα γεμάτοι ενθουσιασμό, ένας Υδροχόος φίλος θα σας κάνει τη ζωή διασκεδαστική.

Μπορούν να σας προτείνουν την τελευταία στιγμή να πάτε ένα ταξίδι χωρίς καμία προετοιμασία κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε, να είστε σίγουροι ότι θα το θυμάστε για πάντα.

Υδροχόος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Υδροχόος και η Εργασία

Στους Υδροχόους αρέσει να κάνουν χρήσιμα πράγματα στη ζωή τους. Αν το συνδυάσουν με τον εκπληκτικό τρόπο που έχουν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, γίνονται άριστοι πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί ή ψυχολόγοι.

Διαθέτουν προοδευτική σκέψη και είναι φοβεροί στο να διαμορφώνουν νέες ιδεολογίες και θεωρίες. Οποιοδήποτε είδος έρευνας είναι κατάλληλο για έναν Υδροχόο.

Αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, το αδύνατο σημείο του είναι η έλειψη προσοχής στη λεπτομέρεια.

Του αρέσουν οι μεγάλες ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, είναι σε θέση να τα υλοποιήσει, αλλά οι ανιαρές, καθημερινές κι επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες, τον κάνουν να χρονοτριβεί.

Ο Υδροχόος χρειάζεται απαραιτήτως γραμματέα.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Υδροχόου

Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι επαναστάτες, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό τους. Το πείσμα τους άλλωστε, είναι αυτό που προκαλεί και την αποτυχία τους, θα συνεχίσουν να κάνουν κάτι με τον δικό τους τρόπο, ακόμα κι αν έχει αποδειχτεί ότι είναι λάθος.

Είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και παρόλο που αντιλαμβάνονται το λάθος, θα συνεχίσουν να το κάνουν για να περάσει το δικό τους.

Είναι πολύ σταθεροί στις απόψεις τους και πεισματάρηδες, όταν προσπαθήσει κάποιος να τους αντιμετωπίσει. Όμως, παρά το πείσμα και τις αμετακίνητες απόψεις τους, δε θα προσπαθήσουν ποτέ να επιβάλουν τις ιδέες τους στους άλλους.

Έχουν απόλυτο σεβασμό στις διαφορές του κάθε ανθρώπου.

Υδροχόος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Υδροχόος κατά βάθος

Οι Υδροχόοι ψάχνουν διαρκώς τη σοφία, είναι πολύ παρατηρητικοί και μπορούν να συλλέξουν τις πληροφορίες τους αντικειμενικά, αφού τα συναισθήματά τους δεν μπαίνουν εμπόδιο.

Φαίνονται να είναι υπεράνω και όταν μιλούν, λένε την αλήθεια. Ορισμένες φορές σοκάρουν ή πονάνε τα λόγια τους, γιατί αδιαφορούν για τα αισθήματα των άλλων, αλλά δεν το κάνουν επίτηδες, απλά λένε τα πράγματα με το όνομά τους και οι συναισθηματισμοί δε θολώνουν τις αποφάσεις τους.

Είναι πολύ αποκομμένοι από συναισθήματα. Αυτό δε σημαίνει ότι οι Υδροχόοι είναι αναίσθητοι, απλά δεν εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους. Ως αποτέλεσμα, αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις ιδέες τους, οι Υδροχόοι το παίρνουν προσωπικά, χωρίς βέβαια να το φέρουν σαν βάρος, αφού καθοδηγούνται πάντα από τη λογική.

Ορισμένες φορές αναρωτιούνται τι είναι αυτό που τους διαφεύγει στη ζωή, επειδή δεν αισθάνονται όπως οι περισσότεροι.

Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει στο να δημιουργούν προσωπικές σχέσεις, έχουν αυτή την ικανότητα, αλλά το πρόσωπο με το οποίο θα εμπλακούν, θα παρατηρεί πάντα μία απόσταση.

Ο Υδροχόος έχει τόσες πολλές ερωτήσεις στο μυαλό του, που μερικές φορές αμφισβητεί την ίδια την ύπαρξή του.

Αναρωτιέται αν αυτό που κάνει είναι χρήσιμο, θέλει οι άλλοι να τον αναγνωρίζουν και να τον εκτιμούν. Αυτό οφείλεται στις ανασφάλειές του, που τον κάνουν να αναρωτιέται αν οι άλλοι τον δέχονται γι’ αυτό που είναι.

Φυσικά αυτό δεν βγαίνει ποτέ στην επιφάνεια, άλλωστε ένας Υδροχόος γνωρίζει κατά βάθος ότι είναι ξεχωριστός.

Υδροχόος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Υδροχόος με λίγα λόγια

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των οραματιστών, της αντισυμβατικότητας και της πνευματικής ανεξαρτησίας. Είναι οι άνθρωποι που θα παρεκκλίνουν από το πλήθος, για να ακολουθήσουν τον δρόμο τους.

Βρίσκονται πάντα σε πνευματική διέγερση, συνεχώς ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο, διαμορφώνουν νέες απόψεις και ταξιδεύουν πεισματικά με τον δικό τους τρόπο, ανεξάρτητα με το τι πιστεύουν οι άλλοι.

Ο Υδροχόος είναι γεμάτος παράδοξα, τον ενδιαφέρει το άλλο άκρο του φάσματος και, ενώ απολαμβάνει τη μοναξιά, καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα κοινωνικός.

Του αρέσει να ζει και στις δυο πλευρές, να βλέπει και τις δύο όψεις ενός νομίσματος, καθώς διαμορφώνει νέες ιδέες, με την προοδευτική του σκέψη και το δραστήριο μυαλό του.

Ακολουθεί την πολιτική του “ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν”, όπου όλοι μπορούν ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους.

Δεν κρίνει ποτέ τους άλλους, γιατί ως ανθρώπινα όντα είναι όλοι ίσοι και δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους.

Διαθέτει την ικανότητα του λόγου και είναι πολύ πνευματώδης. Παρατηρεί τους ανθρώπους και μαθαίνει πώς να αλληλεπιδρά μαζί τους, μέσα από την παρατήρηση.

Ταυτόχρονα, οι Υδροχόοι μπορούν εύκολα να επηρεάσουν τους άλλους, δικαιολογώντας οτιδήποτε κάνουν ή σκέφτονται. Ως εκ τούτου, μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε προσωπικότητα και να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Τους αρέσουν οι αλλαγές, γιατί η βαρεμάρα είναι ο εχθρός τους. Οτιδήποτε νέο, αποτελεί μια ευκαιρία για τους Υδροχόους.

Υδροχόος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Η εκκεντρικότητά τους…

Μπορούν να φανούν σαν ειδικοί, ακόμη και σε θέματα που δεν γνωρίζουν και είναι πολύ καλοί στο να διογκώνουν την σπουδαιότητά τους.

Αισθάνονται ότι τους αξίζει, γιατί η εκκεντρικότητά τους, τους κάνει μοναδικούς.

Αν είσαστε συμβατικοί άνθρωποι, καλό θα είναι να προσέξετε, γιατί ο Υδροχόος θέλει να σοκάρει και να αποκλίνει από τον κανόνα, αυτός είναι ο τρόπος που ζει. Διασκεδάζει πειράζοντας τους βαρετούς.

Είναι ο εύκολος στόχος για λεκτική εξάσκηση, δεν το κάνει για κακό, αλλά συχνά μπορεί να παρεξηγηθεί.

Στην πραγματικότητα, δεν θα έβλαπτε κανέναν από πρόθεση, τρέφει σεβασμό για όλους, παρόλο που αυτό δεν είναι προφανές στους πιο συναισθηματικούς τύπους ανθρώπων.

Ο Υδροχόος και οι Σχέσεις

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Υδροχόο;

Η γυναίκα αυτή είναι απόλυτα ανεξάρτητη. Είναι αστεία, έξυπνη, περιπετειώδης, δεν κολλάει ποτέ και δε ζηλεύει, δεν είναι απαιτητική, ούτε και υπερβολικά συναισθηματική.

Είναι απρόβλεπτη και ενθουσιάζεται εύκολα. Όλοι ταιριάζουν μαζί της και θα έχει μια καταπληκτική σχέση με όποιον διαλέξει.

Από εσάς περιμένει να τη φλερτάρετε και να την πολιορκήσετε, είναι παλαιών αρχών κατά μια έννοια, αλλά να ξέρετε ότι έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της.

Αν δεν ενδιαφέρεται τώρα, δε θα ενδιαφερθεί ποτέ. Η σχέση θα προχωρήσει αργά, επειδή δεν αφήνεται συναισθηματικά και δεν της αρέσουν οι επιδείξεις ρομαντικής στοργής.

Ο άντρας που θα προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά της, θα πρέπει να δείξει καταρχήν σεβασμό. Η επικοινωνία είναι το κλειδί, έτσι μόνο θα εξελιχθεί η σχέση με μια γυναίκα Υδροχόο.

Μόλις σας εμπιστευτεί κι έρθετε πιο κοντά, θα είναι φοβερά αφοσιωμένη και καλόκαρδη. Πάντα θα μοιάζει απόμακρη, φοβάται μη χάσει την ταυτότητά της μέσα στη σχέση.

Μην την πιέσετε συναισθηματικά και μην προσπαθήσετε να τη δεσμεύσετε με απαιτήσεις και υποχρεώσεις, γιατί αυτό θα την κάνει να φύγει τρέχοντας.

Ποτέ μη δείξετε ζήλια, αυτό θα είναι σαν το κόκκινο πανί σε ταύρο. Η γυναίκα Υδροχόος δεν μπορεί να καθηλωθεί, είναι ελεύθερη σαν πουλί.

Δώστε της χώρο, σεβαστείτε την ατομική της ζωή και όλα θα είναι καλά.

Αν της προσφέρετε αυτά που χρειάζεται, θα είναι απόλυτα πιστή, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε κάθε φορά που είναι κάπου μόνη της.

Ταιριάζει απόλυτα με τον άντρα που του αρέσουν οι προκλήσεις και η περιπέτεια.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Υδροχόο;

Αυτός ο άντρας έχει να κάνει με την πνευματική διέγερση. Μπορεί να είστε το πιο ωραίο κορίτσι στο κόσμο, αλλά αν δεν διεγείρετε το μυαλό του, δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας.

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν. Κατά βάθος, αποζητά την αγάπη, αλλά αυτό του προκαλεί εσωτερικά προβλήματα, λόγω της αδυναμίας του να κατανοήσει τα συναισθήματα.

Έτσι, ο ερωτευμένος Υδροχόος συχνά μπερδεύεται στα ίδια του τα λόγια, να είσαστε υπομονετική μαζί του και μην του κρατάτε κακία, γιατί κατά βάθος περνάει καλά.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Υδροχόος ερωτεύεται εύκολα, αλλά εξίσου εύκολα μπορεί να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Θα πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμοστείτε, δε θα αλλάξει για κανέναν κι απαιτεί σεβασμό και κατανόηση, όσο εκκεντρικά κι αν είναι τα ιδανικά του.

Χρειάζεται ενθάρρυνση και ένα σύντροφο που θα μοιραστεί μαζί του τις περιπέτειες της ζωής, όχι κάποιον που θα κάθεται στον καναπέ και θα βλέπει τηλεόραση.

Μην τον πιέζετε συναισθηματικά και μην τον καθηλώσετε με απαιτήσεις και υποχρεώσεις, γιατί θα φύγει τρέχοντας. Μη δείχνετε ποτέ ζήλια γιατί είναι κάτι που απεχθάνεται.

Δεν μπορείτε να δέσετε έναν άντρα σαν αυτόν. Αν του δώσετε αυτά που θέλει, θα είναι ολοκληρωτικά πιστός σε εσάς.

Δώστε του τον αέρα που χρειάζεται, σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή και όλα θα πάνε καλά.

Ο άντρας Υδροχόος είναι ιδανικός για τη γυναίκα που ζητάει πρόκληση και περιπέτεια στη ζωή της.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Υδροχόο

Το κλειδί είναι η επικοινωνία. Θα πρέπει να μπορείτε να διεγείρετε το μυαλό τους, εμπλακείτε σε μια φιλική και πνευματώδη λεκτική διαμάχη, αλλά μην περιμένετε να βγάλετε συμπεράσματα.

Λατρεύουν αυτού του είδους την εγκεφαλική άσκηση. Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους πνευματικούς και αντισυμβατικούς τρόπους ζωής ένος Υδροχόου, καλύτερα να ψάξετε για κάτι άλλο.

Ο Υδροχόος χρειάζεται να συμβαδίζει επικοινωνιακά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Να κρατάτε μια ποικιλία στα ραντεβού σας, σκεφτείτε ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε, αλλά, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι τελείως τρελό, αφεθείτε πάνω του.

Αλλά μην εκπλαγείτε, αν το πρόγραμμά σας αλλάξει κάπου στη μέση, θα πρέπει να είσαστε ευέλικτοι όπως εκείνος.

Δεν συμπαθεί τους γκρινιάρηδες ή τους ανθρώπους που παραπονιούνται συνέχεια, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχετε μια θετική στάση και όλα θα είναι καλά.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Υδροχόου

Οι γάμπες και οι αστράγαλοι είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Θα απολαύσουν ένα μασάζ στις γάμπες και το ελαφρύ ξύσιμο με τα νύχια σας στους αστράγαλους και τα πόδια τους θα τους διεγείρει.

Το Σεξ με έναν Υδροχόο:

Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να προσεγγίζει το σεξ με πολύ φαντασία. Του αρέσει η δημιουργικότητα και η καινοτομία, θέλει πάθος και δεν είναι λάτρης του συναισθηματικού σεξ.

Το να κάνεις σεξ με έναν Υδροχόο είναι διασκεδαστικό, θα γελάσετε και θα κάνετε ανόητα πράγματα, είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τα πάντα ταιριάζουν σε έναν Υδροχόο, του αρέσουν οι αυθόρμητες και οι γρήγορες συνευρέσεις.

Υδροχόος – Χαρακτηριστικά ζωδίου – trikala365.gr

*** Δείτε Αντιδράσεις-Συμπεριφορά ζωδίων [Εδώ]

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “Χαρακτηριστικά ζωδίου” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button