Τρίκαλα: Έπεσε στο ποτάμι με το τρακτέρ του!

Τρίκαλα: Έπεσε στο ποτάμι με το τρακτέρ του! – Στα νερά του «Ανάποδου» ποταμού βρέθηκε γεωργικός ανελκυστήρας, με τον 70χρονο οδηγό του να σώζεται με λίγους μώλωπες στο πρόσωπο.
Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας (18/4/22) και κατά 10:30, τρακτέρ το οποίο οδηγούσε 70χρονος, με κατεύθυνση από Φήκη προς Τρίκαλα, έστριψε στην γέφυρα της Λιλής, και εκινείτο στο χωματόδρομο παράλληλα με το ανάχωμα στον «Ανάποδο» ποταμό και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του & βρέθηκε στα νερά του ποταμού.
Ο οδηγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να βγει μόνος τους από την καμπίνα τού τρακτέρ και κολυμπώντας ως στις όχθες, ανέβηκε στον δρόμο κι από εκεί και πάλι μόνος του πεζή, μετέβη στο φαρμακείο του Παραποτάμου, απ’ όπου μετά από λίγο τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντάς τον στο ΓΝ Τρικάλων, για περαιτέρω έλεγχο & ιατρική φροντίδα.
Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή & συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα του ΑΤ Πύλης.
πηγη pylinews.gr
Τρίκαλα: Έπεσε στο ποτάμι με το τρακτέρ του! – trikala365.gr
– Δείτε: “η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα” η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ
– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News για τις σημαντικότερες ειδήσεις