Αντιδρούν στην εγκατάστασή τους στο Κουτσόχερο οι Τρικαλινοί πλημμυροπαθείς

Αντιδρούν στην εγκατάστασή τους στο Κουτσόχερο οι Τρικαλινοί πλημμυροπαθείς – Κατάθεση ψηφίσματος στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, στο πλαίσιο της κατάθεσης ψηφίσματος το οποίο παρέλαβαν οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ντ. Μπάρδας και Χρ. Γακόπουλος βρέθηκαν όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr πλημμυροπαθείς από την περιοχή της Φαρκαδόνας.

Πρωταρχικό αίτημα η επίλυση τους στεγαστικού προβλήματος των πλημμυροπαθών. Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή 70 οικογένειες μένουν σε καταυλισμό στο Γριζάνο ενώ υπάρχει σχέδιο από πλευράς της κυβέρνησης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, να εγκατασταθούν στο Κουτσόχερο.

Για το τελευταίο, κάτοικοι και δήμος έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους χωρίς ωστόσο να υπάρχει αντίστοιχη μέριμνα μέχρι στγμής.

Η απάντηση από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ντ. Μπάρδα, ήταν ότι και από πλευρά της περιφερειακή ενότητας υπάρχει αντίθεση σε μια τέτοια προοπτική.

Επίσης, σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει για τους αγρότες οι οποίοι καλούνται από τον ΕΛΓΑ να επισκεφθούν τα χωράφια τους για αν αποτυπώσουν τις ζημιές ωστόσο δεν υπάρχουν ανοιχτοί δρόμοι για να μπορέσουν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Όπως ανέφερε και πάλι ο κ. Μπάρδας, έχουν δοθεί τα κονδύλια στον Δήμο Φαρκαδόνας ο οποίος θα πρέπει να αναλάβει την αποκατάσταση αγροτικών δρόμων.

Αντιδρούν στην εγκατάστασή τους στο Κουτσόχερο οι Τρικαλινοί πλημμυροπαθείς – trikala365.gr

– Δείτε: η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button