Φωτιά σε καμινάδα τζακιού έκαψε σπίτι στα Στουρναραίικα

Πυρκαγιά σε μονοκατοικία, ξέσπασε χθες λίγο μετά τις 9:00 στα Στουρναραίικα

Φωτιά σε καμινάδα τζακιού έκαψε σπίτι στα Στουρναραίικα – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πιθανόν να οφείλεται στο επικολλημένο κρεόζωτο στα τοιχώματα της καμινάδας, φαινόμενο συνηθισμένο κατά τους χειμερινούς μήνες σε σπίτια που διαθέτουν τζάκι.

Από εκεί η φωτιά εξαπλώθηκε στο υπόλοιπο της σκεπής την οποία και έκαψε, ενώ χάρη & στην επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής, αυτήν δεν εξαπλώθηκε και σε παρακείμενες οικίες, ενώ δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές.

Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν δύο οχήματα με άνδρες του ΠΚ Πύλης κι ένα πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα του ΠΚ Πύλης.

pylinews.gr

Φωτιά σε καμινάδα τζακιού έκαψε σπίτι στα Στουρναραίικα – trikala365.gr

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button