Μουσική πανδαισία στη συναυλία της ΚΛΙΑΦΑ στα Τρίκαλα με Παπαρίζου – Καραφώτη

Μουσική πανδαισία στη συναυλία της ΚΛΙΑΦΑ στα Τρίκαλα με Παπαρίζου – Καραφώτη Τη χαρά της ψυχαγωγίας και της ανθρώπινης επαφής που προσφέρει μια συναυλία, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, χωρίς μάσκες πια, όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο πάρκο του Μύλου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Το πάθος του κόσμου για διασκέδαση ήταν τέτοιο που, παρά τη βροχή που έπεφτε μια ώρα πριν από τη συναυλία, ένα πλήθος 6.000 ανθρώπων έσπευσε στο Πάρκο.

Τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ, χωρίς συντηρητικά, πρωταγωνιστούσαν παντού και προσφέρονταν δωρεάν σε όλους μέσα από τα πέντε μπαρ της εταιρείας που υπήρχαν στο χώρο.

Στη συναυλία, που ήταν ελεύθερη για το κοινό, η Έλενα Παπαρίζου και ο Κώστας Καραφώτης προσέφεραν ένα φαντασμαγορικό σόου.

Μουσική πανδαισία στη συναυλία της ΚΛΙΑΦΑ στα Τρίκαλα με Παπαρίζου – Καραφώτη | trikala365.gr

– Δείτε: η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button