Στους ρυθμούς του 12ου Ημιμαραθώνιου τα Τρίκαλα! | ΦΩΤΟ

Στους ρυθμούς του 12ου Ημιμαραθώνιου τα Τρίκαλα! Σηρρόη από κόσμο στην Κεντρική πλατεία Τρικάλων στα πλαίσια του 12ου Ημιμαραθώνιου “Θανάσης Σταμόπουλος”.
Αθλητές, συνοδοί και θεατές κατέκλησαν την κεντρική Πλατεία, δίνοντας τον τόνο της αθλητικής γιορτής.
Παράλληλοι αγώνες δρόμου…
Στα πλαίσια του 12ου Ημιμαραθώνιου ξεκίνησε και ο αγώνας δρόμου 1000 μ. (παιδικός) με πολύ μεγάλη συμμετοχή.
Στην συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας δρόμου των 5000μ. με εξίσου μεγάλη συμμετοχή…
Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα “Θανάσης Σταμόπουλος”.
Ενώ από την πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας δόθηκε στις 10:00 η εκκίνηση του 12ου Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκα – Τρίκαλα “Θανάσης Σταμόπουλος”.
Εκατοντάδες αθλητές έδωσαν και φέτος το παρών στην μεγάλη διοργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο με εκκίνηση από την Καλαμπάκα με προορισμό τα Τρίκαλα.
*** Καθ΄ όλη την διαδρομή των αγώνων δρόμων υπήρχαν εθελοντές που έδιναν την βοήθεια σε όσους είχαν ανάγκη… ενώ αντιμετωπίστηκαν και περιστατικά που έχριζαν ιατρικής βοήθειας.
Το αθλητικό γεγονός, που πάντα δίνει νέα πνοή στην πόλη μας, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων και τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας.
Στους ρυθμούς του 12ου Ημιμαραθώνιου τα Τρίκαλα!