trikala365.gr - trikala365.gr - trikala365.gr
t r i k a l a 3 6 5 . g r

Τοξότης – Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ότι θέλετε να ξέρετε για το ζώδιο. Μια ολοκληρωμένη εικόνα του ζωδίου.

Τοξότης – Χαρακτηριστικά ζωδίου! Δυνατά σημεία του Τοξότη: Ανεξαρτησία – Ενθουσιασμός – Ευθύτητα – Ανιδιοτέλεια – Αισιοδοξία – Αδυναμίες του Τοξότη: Ασυγκίνητοι – Αδιάφοροι – Ευερέθιστοι – Βαριούνται εύκολα

Ο Τοξότης και οι Φίλοι

Οι Τοξότες είναι άριστοι ως φίλοι, λόγω της αισιόδοξης και θετικής τους φύσης. Η ευγενική τους καρδιά θα κάνει τα πάντα για να είναι ο φίλος τους ευτυχισμένος.

Η ευγένειά τους είναι ανιδιοτελής, γι’ αυτό δεν περιμένουν αντάλλαγμα για ο,τι προσφέρουν. Δεν ανακατεύονται στα σχέδια των άλλων και δεν είναι κτητικοί ή ζηλιάρηδες.

Φέρονται στους άλλους όπως θα ήθελαν να φέρονται στους ίδιους και ζουν σύμφωνα με την πολιτική του “ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν”, γι’ αυτό και είναι τόσο αρεστοί.

Οι Τοξότες είναι ιδανικοί συνομιλητές, με αίσθηση του χιούμορ, αν και μερικές φορές, είναι κάπως ωμοί. Πάντα όμως λένε αυτό που πιστεύουν και δεν κρύβουν τίποτα.

Δεν τους αρέσουν οι διφορούμενες κουβέντες, γιατί τους πάει πίσω το να προσπαθούν να τις ερμηνεύσουν. Τους αρέσει η ευθύτητα και την απαιτούν.

Οι Τοξότες λένε πάντα την αλήθεια, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστη, όμως αυτό κάνει τους άλλους να τους εμπιστεύονται απόλυτα. Δεν κρύβουν τίποτα και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.

Οι μόνοι που ίσως δεν τους συμπαθούν, είναι όσοι ζουν με αυστηρό πρόγραμμα κι οργάνωση στη ζωή τους, γιατί οι Τοξότες αργοπορούν και χάνουν τα ραντεβού τους, αλλά αυτό γίνεται γιατί σκέφτονται τόσο μπροστά, που ξεχνάνε το παρόν.

Δείξτε ανοχή σε αυτό, γιατί δεν το κάνουν επίτηδες, απλά είναι μέρος της προσωπικότητάς τους. Αν νομίζετε ότι το καταλαβαίνετε και μπορείτε να το αποδεχτείτε, τότε αφήστε τον Τοξότη να μπει στην ζωή σας και να την γεμίσει με το λαμπρό του φως.

Ο Τοξότης και η Εργασία

Οι Τοξότες είναι γεννημένοι διασκεδαστές και καλοί συνομιλητές. Δε στερεύουν από ιδέες, λόγω της περιπετειώδους ζωής τους και των συναρπαστικών εμπειριών τους.

Είναι καταπληκτικοί αφηγητές, κωμικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, μουσικοί και ηθοποιοί. Βασικά, ο Τοξότης είναι κατάλληλος για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει δέσμευση.

Θέλει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, συνεπώς μια καριέρα που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία, είναι η κατάλληλη για τον Τοξότη.

Δεν τον ενδιαφέρουν οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η πεζή καθημερινή ρουτίνα. Τον κάνουν να βαριέται αφάνταστα κι έχει την τάση να χρονοτριβεί και να αφήνει τους άλλους να ασχοληθούν με τις λεπτομέρειες.

Έχει πολύ καλές επιδόσεις σε επιχειρηματικά ζητήματα, αλλά δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν έχει να αντιμετωπίσει μια κρίσιμη κατάσταση.

Αν έρθει η στιγμή του “όλα ή τίποτα” και διακυβεύονται πολλά, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διορθώσει τα πάντα.

Στις δύσκολες καταστάσεις, ο Τοξότης βγάζει τον καλύτερο εαυτό του και λειτουργεί τέλεια κάτω από πίεση.

Τοξότης – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Η Ιδιοσυγκρασία ενός Τοξότη

Οι Τοξότες δεν είναι συναισθηματικοί και κυκλοθυμικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα μπορούν να μείνουν εντελώς αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά, αλλά γίνονται ευερέθιστοι όταν βαριούνται.

Είναι αισιόδοξοι και βλέπουν τα πάντα από τη θετική τους πλευρά, αφού πιστεύουν πως, ο,τι και να συμβεί, πάντα κάτι καλό τους περιμένει στη γωνία και ο ήλιος θα λάμψει ξανά.

Τοξότης – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Τοξότης κατά βάθος

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που προσαρμόζεται εύκολα, χωρίς συναισθηματικά προβλήματα να τον εμποδίζουν.

Θέλει να εξερευνήσει και να γνωρίσει τον κόσμο και δεν εγκλωβίζεται σε συναισθηματικές δεσμεύσεις. Οι άλλοι μπορεί να πληγώνονται, αφού το εκλαμβάνουν ως αδιαφορία, αλλά οι Τοξότες δεν νοιάζονται.

Δεν βρίσκονται γι’ αυτό εδώ, έχουν έρθει για να ανακαλύψουν τη σοφία, να διδαχτούν μέσα από τις εξερευνήσεις τους.

Συχνά, έχουν πρόβλημα στην ολοκλήρωση κάποιων εργασιών. Θέλουν άμεσα αποτελέσματα και θα προχωρήσουν παρακάτω, αν δουν ότι αυτό που ξεκίνησαν απαιτεί πολύ χρόνο. Αυτό δε συμβαίνει λόγω τεμπελιάς, αλλά επειδή μισούν την βαρεμάρα.

Η ανία είναι κάτι που τρέμουν και αντί να την αντιμετωπίσουν, προτιμούν να αναζητήσουν κάτι πιο ενδιαφέρον.

Ο Τοξότης δεν είναι συναισθηματικός, αλλά μπορεί να πληγωθεί εύκολα από μια απρόσεχτη κι εγωιστική συμπεριφορά.

Θα μελαγχολήσει, αλλά θα το ξεχάσει σύντομα, λόγω της θετικής του φύσης. Δεν αφήνεται στον πόνο, γιατί το θεωρεί χάσιμο ενέργειας.

Ο Τοξότης με λίγα λόγια

Τον Τοξότη τον καθοδηγεί η τύχη. Του συμβαίνουν συνήθως καλά πράγματα, αυτό γίνεται επειδή τα βλέπουν όλα θετικά κι αυτή τους η διάθεση τραβάει την καλή τύχη.

Παρά τις δοκιμασίες που περνά, είναι πάντα αισιόδοξος και σκέφτεται ότι κάτι καλό θα του συμβεί την επόμενη μέρα. Έχει δυναμική και εκδηλωτική προσωπικότητα.

Ελεύθερος σαν τον άνεμο, ο Τοξότης δεν μπορεί να περιοριστεί. Είναι γεμάτος περιέργεια και κοιτά πάντα το μέλλον, ποτέ δεν κολλάει στο παρελθόν.

Είναι αποκομμένος από συναισθήματα, γιατί τον κρατάνε πίσω. Δεν του αρέσει να μιλά για τα αισθήματά του, απλά τα ζει και προχωράει.

Μπορεί να γίνει απερίσκεπτος και ανεύθυνος γιατί βιάζεται να προχωρήσει σε κάτι νέο χωρίς να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και να μειονεκτήματα.

Τοξότης – Χαρακτηριστικά ζωδίου – Ο Τοξότης και οι Σχέσεις

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Τοξότη;

Έχει μια μεγαλοπρεπή συμπεριφορά και πάντα μοιάζει να είναι φευγάτη. Η γυναίκα Τοξότης είναι φτιαγμένη για έναν άντρα με πολύ ενέργεια και δημιουργικότητα.

Είναι αντισυμβατική και της αρέσει η αλλαγή, γι’ αυτό και αν την παρασύρετε σε ένα ταξίδι εντελώς απρογραμμάτιστα, θα σας θυμάται για πάντα.

Για να μείνει μαζί σας, θα πρέπει να την κρατάτε ευχαριστημένη. Αν δεν είναι ή αν βαρεθεί, δε θα καθίσει να ασχοληθεί με προβλήματα, θα σηκωθεί και θα φύγει απλά, χωρίς να κοιτάξει πίσω.

Ευτυχώς για σας, δεν είναι και τόσο δύσκολο να διατηρείτε το ενδιαφέρον της. Θέλει να είσαστε κυρίως φίλος της, έτσι κι αλλιώς δεν παίρνει την αγάπη και πολύ σοβαρά. Εάν μπορείτε να είστε ταυτόχρονα και σύντροφος και φίλος, η αγάπη της τελικά θα ανθίσει.

Αφήστε την ελεύθερη, φλερτάρετέ την και μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε σχέση, μην την πιέσετε. Να είστε ειλικρινής, αυθεντικός, θετικός, περιπετειώδης και, ποτέ μα ποτέ, μην παίξετε με το μυαλό της.

Ο τυχερός άντρας που θα την κατακτήσει, δε θα έχει μόνο μια καταπληκτική σχέση, γεμάτη ενθουσιασμό, αλλά και μία περιπετειώδη ζωή με τη σύντροφό του.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Τοξότη;

Ίσως σας φανεί δύσκολο να καθηλώσετε αυτόν τον άντρα. Λατρεύει την έξαψη του κυνηγιού, έτσι, ενώ εσείς προσπαθείτε να τον πιάσετε, αυτός έχει ήδη φύγει, κυνηγώντας άλλες γυναίκες.

Είναι ειλικρινής όταν λέει ότι του αρέσετε, αλλά το εννοεί εξίσου όταν το λέει και σε άλλες γυναίκες. Δεν είναι επιδεικτικός ή ρομαντικός και συνήθως προσελκύει τις γυναίκες που τους αρέσει η συγκίνηση του κυνηγιού, που δεν είναι απαραίτητα κακό, όταν αποτελεί απλά ένα παιχνίδι.

Αν θέλετε να τον κερδίσετε, να είσαστε μετριόφρων, όσον αφορά στην αγάπη, μην του μιλήσετε για συναισθηματική δέσμευση και αποφύγετε συζητήσεις για το μέλλον σας μαζί του.

Ο Τοξότης είναι ιδανικός για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν δέσμευση ή που φοβούνται να περιοριστούν σε μία σχέση. Είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια περιπετειώδη και δυναμική γυναίκα.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Τοξότη

Συζητήστε μαζί τους, κάντε τους ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό τους, μοιραστείτε μαζί τους ιστορίες, κάντε τους να γελάσουν, αλλά μη ρωτάτε για τις προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής τους.

Κρατήστε μια συναισθηματική απόσταση κι εύκολα θα έρθουν αυτοί σε σας. Προτείνετε ένα ραντεβού στο ύπαιθρο, κάτι πρωτόγονο κι εκκεντρικό, μια βαρκάδα ίσως ή ένα πικνίκ στο βουνό. Λατρεύουν αυτές τις δραστηριότητες.

Είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι για ραντεβού, αλλά μην νομίζετε ότι δε θα δώσουν σημασία στην επιλογή που θα κάνετε. Να θυμάστε ότι έχουν τον μεγαλύτερο φόβο για δέσμευση από όλα τα ζώδια.

Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί, αλλά μην επενδύσετε συναισθηματικά και να είστε προετοιμασμένοι να προχωρήσετε παρακάτω ή να τον μοιραστείτε με άλλους, γιατί κι αυτοί έτσι λειτουργούν. Όλα για την διασκέδαση.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Τοξότη

Οι μηροί είναι πολύ ευαίσθητοι, γαργαλήστε το εσωτερικό των μηρών ή δαγκώστε ελαφρά το δέρμα. Κάντε το χάιδεμα των μηρών παιχνίδι και θα έχετε ανάψει τη φωτιά τους.

Το Σεξ με έναν Τοξότη

Στους Τοξότες αρέσει η εξερεύνηση, το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τις σεξουαλικές επαφές τους. Είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν σεξ στο ύπαιθρο, ή θα έχουν τολμηρές σεξουαλικές επαφές.

Είναι πρωταθλητές στο περιστασιακό σεξ, γιατί τους κάνει να αισθάνονται καλά και δε χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα πρέπει να δεσμευτούν σε μια σχέση.

Με τον Τοξότη όλα μπορούν να συμβούν, η σεμνοτυφία και η συζήτηση είναι περιττά.

Τοξότης – Χαρακτηριστικά ζωδίου – trikala365.gr

*** Δείτε Αντιδράσεις-Συμπεριφορά ζωδίων [Εδώ]

Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “Χαρακτηριστικά ζωδίου” – Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

trikala365.gr
Back to top button