Βροντερό το παρών στο κάλεσμα των Οικογένειων των τριών Αγγελουδιών
Σείστηκε από τον πόνο η Καλαμπάκα για τα τρία αδικοχαμένα κορίτσια της

Βροντερό το παρών στο κάλεσμα των Οικογένειων των τριών Αγγελουδιών – Δάκρυσαν και οι πέτρες στην συγκέντρωση για τα τρία αγγελούδια που έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών, πριν ακριβώς από ένα χρόνο.
Χιλιάδες συμπολίτες προσήλθαν το βράδυ της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, ημέρα πένθους για την περιοχή μας αλλά και για την όλη την χώρα, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμπάκας, στην συγκέντρωση μνήμης για την Αναστασία, την Θώμη, την Χρύσα και τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Ο χώρος του ΟΣΕ γέμισε από ανθρώπους διαφόρων ηλικιών που με συγκίνηση αναζητούν την αλήθεια και την απόδοση ευθυνών για τον θάνατο των 57 ανθρώπων το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023 στην σύγκρουση των τραίνων στα Τέμπη.
stagonnews.gr
Βροντερό το παρών στο κάλεσμα των Οικογένειων των τριών Αγγελουδιών – trikala365.gr
– Δείτε: “η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα” η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ
– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News για τις σημαντικότερες ειδήσεις