Τρίκαλα: Φως και αισιοδοξία από το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τρίκαλα: Φως και αισιοδοξία από το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο – Με αισιοδοξία, χαρά και λάμψη, φωταγωγήθηκε στα Τρίκαλα το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας.
Μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε καμία τελετή ή εκδήλωση, λόγω του κορονοϊού, αλλά το φως του δέντρου φωτίζει με αισιοδοξία αυτή τη δύσκολη χρονιά.
Ο δε Αγιος Βασίλης μετέβη στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων με ποδήλατο, την πρώτη ημέρα του τελευταίου μήνα του 2021.
Το ποδήλατο ήταν συμβολισμός για τον φετινό Μύλο των Ξωτικών που έχει ως κεντρικό του θέμα το περιβάλλον. Μάλιστα οι Ιππότες των Χριστουγέννων μας δείχνουν τον δρόμο για «πράσινες» δράσεις για το μέλλον όλων μας.
Η πόλη των Τρικάλων στολίστηκε, φωτίστηκε, έβαλε το γιορτινά της και ο Αγιος Βασίλης στέλνει το μήνυμα των μαγικών Χριστουγέννων, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και για το 2021.
Καλές γιορτές σε όλους και όλες, με υγεία πρωτίστως!
Τρίκαλα: Φως και αισιοδοξία από το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο – trikala365.gr
Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα” η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ
Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News για τις σημαντικότερες ειδήσεις