Το Τίμιο Ξύλο στα Τρίκαλα

Ένα από τα σημαντικότερα κειμήλια του Χριστιανισμού, το Τίμιο Ξύλο επί του οποίου Σταυρώθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός έγινε δεκτό με τιμές στην πόλη και εδώ θα παραμείνει πλέον του 10ημέρου.

Το Τίμιο Ξύλο στα Τρίκαλα! Το κόμισε ο Μητροπολίτης Ναζαρέτ Κυριακός, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και το υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης μας, ο Τρίκκης & Σταγών Χρυσόστομος, ο Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Τιμόθεος, ο Σταγών & Μετεώρων Θεόκλητος, ο Μοζαμβίκης Χρυσόστομος, κλήρος και εκατοντάδες λαού.

Έως τις 23-11-19 θα παραμείνει το Τίμιο Ξύλο στην πόλη των Τρικάλων (Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης), κωμοπόλεις και Μονές της Μητροπόλεώς μας.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης θα είναι ανοικτός από τις  7:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Το Τίμιο Ξύλο στα Τρίκαλα

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button