Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καινοτόμα εκδήλωση για τη γαστρονομία στα Τρίκαλα

Αποτυπώθηκε η τοπική γαστρονομία ως διαχρονικό στοιχείο της Τρικαλινής πολιτισμικής παράδοσης στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ City Resort.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καινοτόμα εκδήλωση για τη γαστρονομία στα Τρίκαλα – Η εκδήλωση είχε θέμα: «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης» και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ανάδειξης της γαστρονομικής ταυτότητας του τόπου μας με το δικό της brand name METEORISIMO με διακεκριμένους προσκεκλημένους και ομιλητές.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα σημαντικό σταθμό στη δεκαπενταετή καινοτόμα δράση…

του Επιμελητηρίου για την καταγραφή, ανάδειξη και ενσωμάτωση στο τοπικό τουριστικό προϊόν της τοπικής γαστρονομίας με το δικό της brand name METEORISIMO…

με ομιλητές την κορυφαία σεφ, πρέσβειρα ελληνικής γαστρονομίας Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία αγωνίζεται για την ανάδειξη της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, την πρόεδρο του παγκοσμίου οργανισμού γαστρονομικού τουρισμού Μαρία Αθανασοπούλου και τον πρόεδρο του τμήματος διαιτολογίας και διατροφολογίας πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιο Τζιαμούρτα.

Στην εκδήλωση αποτυπώθηκε η τοπική γαστρονομία ως διαχρονικό στοιχείο της Τρικαλινής πολιτισμικής παράδοσης με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (βίντεο) που θα αξιοποιηθεί για την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας με την αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του επιμελητηρίου Τρικάλων. – Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μέγας χορηγός της ήταν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. και χορηγός η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καινοτόμα εκδήλωση για τη γαστρονομία – trikala365.gr +

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button