Ενημερωτική επιστημονική συνάντηση για τη γονιμότητα | 27/5/22

Ενημερωτική επιστημονική συνάντηση για τη γονιμότητα με θέμα «Στον καιρό της γονιμότητας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27η Μαΐου 2022 στο Μουσείο Τσιτσάνη, στις 18:00, από το τμήμα Θεσσαλίας της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, που ιδρύθηκε πρόσφατα.

Πρόκειται για μια σημαντική ενημερωτική επιστημονική συνάντηση γιατί θα δώσει την ευκαιρία στους Θεσσαλούς γιατρούς να έρθουν σε επαφή με τους συναδέλφους τους, της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και να συνομιλήσουν για θέματα που αφορούν την αναπαραγωγική υγεία ενσωματώνοντας στην συζήτηση και όσους την παρακολουθήσουν από την τοπική κοινωνία.

Ενδεικτικά θα συζητηθούν η αναπαραγωγική αυτονομία της σύγχρονης γυναίκας, η αγωγή υγείας και η αναπαραγωγή στην εκπαίδευση, οι νέες μορφές οικογένειας, το νέο θεσμικό πλαίσιο στην εξωσωματική γονιμοποίηση με τις αλλαγές στα όρια ηλικίας και άλλα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα ή απασχολούν τα ζευγάρια τη εποχή που διανύουμε.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων “Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ” Γεώργιος Πέτρου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής Ευγένιος Κουμαντάκης και η π.Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου Αλεξανδρίδου Βάσω.

Ενημερωτική επιστημονική συνάντηση για τη γονιμότητα – trikala365.gr

– Δείτε: η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button