Τρίκαλα: Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Τρίκαλα: Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου – Το πρόγραμμα για την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 είναι το ακόλουθο:
ΩΡΑ 7.30
Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιών της Πόλης
ΩΡΑ 10.30
Επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.
Προσέλευση επισήμων στη Δοξολογία ως τις 10.25.
Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί μέσα στον Ιερό Ναό ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα Νικολέτα Κοκόρα, Εκπαιδευτικό της Α/θμιας Δ/νσης Τρικάλων, με τίτλο: «28η Οκτωβρίου 1940, ημέρα μνήμης, ημέρα τιμής!».
ΩΡΑ 11.00
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πεσόντων της ΣΜΥ, από τους κ.κ. Εκπροσώπους των φορέων του Νομού που θα δηλώσουν συμμετοχή στο αρμόδιο Γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (τηλ.: 24310 46151, 24310 78258).
Τήρηση ενός λεπτού σιγής.
Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
ΩΡΑ 12.00
Παρέλαση των τμημάτων κατά σειρά: Αντιπροσωπείας του τοπικού Ε.Ε.Σ., Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Συλλόγων, Ομάδας Διάσωσης της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και του Στρατού, προηγούμενης της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Το πρόσταγμα και τον συντονισμό της παρέλασης των πολιτικών τμημάτων έχει ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Κωτούλας.
Το πρόγραμμα της παρέλασης στα Τρίκαλα – trikala365.gr
– Δείτε: “η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα” η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ
– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News για τις σημαντικότερες ειδήσεις