Ελικόπτερο προσγειώθηκε σε… βενζινάδικο για ανεφοδιασμό | Βίντεο

Ελικόπτερο προσγειώθηκε σε… βενζινάδικο για ανεφοδιασμό – Πήγε να…φουλάρει για την επόμενη πτήση. Τι λέει ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στον ΑΝΤ1 για τον ασυνήθιστο… πελάτη.
Την περασμένη Πέμπτη, όσοι βρέθηκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Σύρου αντίκρισαν ένα… όχι και τόσο συνηθισμένο θέαμα, αφού ένας πιλότος μικρού ελικοπτέρου μετέβη για τον ανεφοδιασμό καυσίμων.
Ο πιλότος έφθασε στο βενζινάδικο με το ελικόπτερο σαν να ήταν… κανονικό όχημα και γέμισε το ντεπόζιτο για την επόμενη πτήση.
Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων Μάρκος Ρούσσος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” για τον ασυνήθιστο… πελάτη.
«Ξαφνιάστηκα όταν ήρθε το ελικόπτερο. Δεν ήρθε από αέρος αλλά οδικώς. Έβαλε αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων. Έβαλε περίπου 80 λίτρα σε ένα δοχείο πίσω από το κάθισμα του πιλότου και άλλα 40 σε μερικά δοχεία που είχε μαζί του. Την επόμενη ημέρα που ξαναήρθε, τον είχαμε πια συνηθίσει ως πελάτη», είπε.
Σύμφωνα με τον κ. Ρούσσο, οι έλικες του ελικοπτέρου ήταν δεμένοι. «Ο πιλότος έδειχνε να ξέρει πολύ καλά τι κάνει».
Ελικόπτερο προσγειώθηκε σε… βενζινάδικο για ανεφοδιασμό – trikala365.gr
– Δείτε σχετικά άρθρα της κατηγορίας “ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ”
– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News για τις σημαντικότερες ειδήσεις